Šta je novo?

Kazaa K++2.4.0 participation level

sponji

Čuven
Učlanjen(a)
13.06.2003
Poena
609
Jer zna neko kako da se hackuje participation level u novoj Kazi, ali ne pomucu Kazaa Cheater -a, jer ga na internetu nema a da nije trojanac, vec iz Registry-ja...ako je to uopste moguce ???

Ja koristim kazaa 2.0.0 i cheater za njega i sve funkcionise perfektno, tako da ti savetujem da nabavis ovu verziju.

Zar nije jednostavnije koristiti Kazaa Lite? Da li ima razlike u broju dobijenih rezultata, sada me vec zbunjujete...?

Ja i jesam mislio na Kazaa Lite 2.0.0 nego sam ispustio to Lite da napisem. Sve sto sam trazio nasao sam (i neku egzotiku), i to skidam od vise korisnika istovremeno. Obavezan je cheater jer dramaticno povecava broj rezultata.

Moze li malo opsirnije o tome, za sta je taj cheaer, ovih dana bi trebalo da instaliram kazaa prvi put pa da krenem sa download-om, ima li neki savet sto se tog programa tice, koliko je siguran... lepo je biti na kablu, ono dete dobilo zvecku. ako imate neki savet pucajte...
pozdrav

Šta se cimate oko toga. Lepo instalirate 'aknutu KaZaa Lite v2.02 kao ja i participation level je stalno na 1000 bez potrebe za cheaterom. Takodje nema ograničenje na search more.
Što se cheatera za starije verzije (2.0) tiče, valjda su još uvek kod mene na http://galeb.etf.bg.ac.yu/~marcore/progs

RamOne je napisao(la):
Moze li malo opsirnije o tome, za sta je taj cheaer, ovih dana bi trebalo da instaliram kazaa prvi put pa da krenem sa download-om, ima li neki savet sto se tog programa tice, koliko je siguran... lepo je biti na kablu, ono dete dobilo zvecku. ako imate neki savet pucajte...
pozdrav
Originalna Kazaa funkcionise po sistemu participation levela - sto vise uploadujes to ce ti rezultati pretrage biti bolji. Pored toga ona je ima i ogromne sigurnosne nepravilnosti i sadrzi i spyware pa stvarno predstavlja rupu u kompjuteru. Cheater sluzi za povecanje p. levela. Pored ove postoji i Kazaa Lite kod koje ti je part. level uvek maksimalan + program je generalno bez security problema.

Hm... zar ovde niko ne koristi WinMX?

Pa sa WinMXom je gotovo nemoguće naći nešto što je "slobodno". Nadjem ja ponekad i ono što mi treba, ali je queue list uvek prepun.
KaZaa je ipak mnogo veća od WinMXa (po broju korisnika).

Marko37 je napisao(la):
Pa sa WinMXom je gotovo nemoguće naći nešto što je "slobodno". Nadjem ja ponekad i ono što mi treba, ali je queue list uvek prepun.
KaZaa je ipak mnogo veća od WinMXa (po broju korisnika).
To je najveci problem, pa on meni sada npr sluzi samo za poznatije stvari... broj zauzetih je stvarno ogroman u odnosu na slobodne.

Nazad
Vrh Dno