Zli_Carobnjak je napisao(la):Ej, nasao sam, ali sasvim SLAUCAJNO ! hehelutajuci po nekom stranom forumu, mada po kometarima, rekao bih da ljudi nisu zadovoljni sa tim cheaterom.. vishe je glasova protiv,nego za.
Zli_Carobnjak je napisao(la):Ej, nasao sam, ali sasvim SLAUCAJNO ! hehelutajuci po nekom stranom forumu, mada po kometarima, rekao bih da ljudi nisu zadovoljni sa tim cheaterom.. vishe je glasova protiv,nego za.
Amon_Ra je napisao(la):Koji su to ****** glasali protiv?! Chetaer manje vise dobro radi, nekad zeza, ali uglavnom ok.
PJ je napisao(la):Pa oni koji su bili malerozni da im se prilikom prve instalacije zaglupi i nista ne uradi.
Marko37 je napisao(la):Evo vam cheater koji radi kod mene.
http://galeb.etf.bg.ac.yu/~marcore/razno/klcheater.zip
Samo ne moj da se zalite kako vam ne radi ako ste odmah skinuli najnoviju verziju KaZaa...
Zli_Carobnjak je napisao(la):I meni ovaj radi mnogo bolje, nego onaj drugi. Meni je i dalje ona starija verzija, nec ni da skidam ovu v2.
ZeeGerman je napisao(la):Ja imam "ovu" v2.0.2. Zanima me da li ce mi raditi ovaj cheater na tu verziju kaze? Ovo pitam zatos hto ne bih bash bio odushevljen da instaliram isti, pa mi neshto pukne i izgubim fajlove koje trenutno skidam, a dosta ih skidam i daleko sam dogurao...
Amon_Ra je napisao(la):Radi. Da li si skinuo lite verziju kazaa-e? Bez spy-a...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari