Šta je novo?

Kazaa cheater

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Prvi put kada sam ga instalirao bilo je ok, napumpao je participation level na oko 700, pre neki dan sam reinstalirao sistem i startovao cheater kad ono... izbaci mi neki error i nista. Jel se ovo desavalo i vama, shta ciniti?

Desavalo se. Pokusaj ponovo. Meni ponekad radi, a ponekad nece, ali u psolednje vreme koliko vidim PL mi ni ne opada :), a pretraga ide super....

ojha

Da vas pitam nesto za taj kazaa program. Jel siguran on. Mislim kad dozvolis da ti neko brcka po kompjuteru jel postoji neka zastita od virusa ili hakovanja. Ovi hakeri jedva cekaju da koriste kazaa program sa nekim da ga ojade. Sta mislite?

Ja takve programcice koristim vec par godina i nisu mi se desavale nikakve neprijatnosti.

Svakako da postoji ta mogucnost, ali ja jos uvek nisam imao neprijatnosti. Jos od Napstera....

ja bih zamolio nekog da mi poshalje na mail taj cheater, poshto nsiam uspeo sam da ga nadjem. Pretpostavljam da nije veliki program..

HVALA unapred.

Ej, nasao sam, ali sasvim SLAUCAJNO ! hehe :) lutajuci po nekom stranom forumu, mada po kometarima, rekao bih da ljudi nisu zadovoljni sa tim cheaterom.. vishe je glasova protiv,nego za.

Zli_Carobnjak je napisao(la):
Ej, nasao sam, ali sasvim SLAUCAJNO ! hehe :) lutajuci po nekom stranom forumu, mada po kometarima, rekao bih da ljudi nisu zadovoljni sa tim cheaterom.. vishe je glasova protiv,nego za.

Pa bedak je sto se ljudima cesto desi da kada ga instaliraju odmah ne radi i oni ga zaborave, a ja sam imao srecu (???) da mi prvo proradi OK, a posle toga me je zezao.... i sada cas radi, cas ne radi :(
Ono sto je neophodan preduslov jeste da imas neke fajlove sharovane i da restartujes Kazaa-u, pa tek onda startujes Cheater, naravno, kada si logovan.

Koji su to ****** glasali protiv?! Chetaer manje vise dobro radi, nekad zeza, ali uglavnom ok.

Amon_Ra je napisao(la):
Koji su to ****** glasali protiv?! Chetaer manje vise dobro radi, nekad zeza, ali uglavnom ok.

Pa oni koji su bili malerozni da im se prilikom prve instalacije zaglupi i nista ne uradi. Vise ga nikada nisu ni probali, jer i sam znas koliko nefunkcionalnog software-a na NETu postoji....posebno ti crackeri i sl ;-)

WOW ovaj je bolji! Em sto se ne instalira, em sto od prvog startovanja radi, em sto mnogo brze dize PL...

I meni ovaj radi mnogo bolje, nego onaj drugi. Meni je i dalje ona starija verzija, nec ni da skidam ovu v2.

Kod mene nece da povecava broj za prioriti,vrti ono kao za skidanje samo nece da dize i broj.Sta da mu radim?

Cek, cek ovo programce povecava Participation Level.

I meni ovaj radi mnogo bolje, nego onaj drugi. Meni je i dalje ona starija verzija, nec ni da skidam ovu v2.

Ja imam "ovu" v2.0.2. Zanima me da li ce mi raditi ovaj cheater na tu verziju kaze? Ovo pitam zatos hto ne bih bash bio odushevljen da instaliram isti, pa mi neshto pukne i izgubim fajlove koje trenutno skidam, a dosta ih skidam i daleko sam dogurao...

ZeeGerman je napisao(la):
Ja imam "ovu" v2.0.2. Zanima me da li ce mi raditi ovaj cheater na tu verziju kaze? Ovo pitam zatos hto ne bih bash bio odushevljen da instaliram isti, pa mi neshto pukne i izgubim fajlove koje trenutno skidam, a dosta ih skidam i daleko sam dogurao...

Radi. Da li si skinuo lite verziju kazaa-e? Bez spy-a...

Ajd i jos jednom da ponovim, KaZaa cheater NE RADI SA VERZIJOM 2.02. Svi koji ste updateovali KaZaa, sta da vam kazem, bas me briga sto ste to radili kada je i stara verzija OK (ocigledno i bolja).

Meni je Lite V2 i mogu Vam reci da ovaj Markov cheater radi PERFEKTNO , Participation Level je REDOVNO na 1000. Niti imam nameru da radi update..

P.S. Hvala josh jednom.

Nazad
Vrh Dno