goran.a
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.02.2006
- Poena
- 379
8 meseci imam Eunet ADSL i znam tačno kako radi, odnosno kako je radio. Od podne do 17h imaju agregaciju i tada radi slabije, u ostalo vreme radi full kao i vikendom i to je bilo sasvim zadovoljavajuće.
Ovo sada, negde od početka januara je užas. Sada krenu da seku u pola 11 ili 11 i to traje do ponoći. Katastrofa. Radi jedno vreme na 33% snage a jedno vreme na 50% snage. Tek posle ponoći, odnosno tačno u ponoć puste protok. I to tačno u minut svaki dan.
Nazovem tehičku podršku i čujem da bi trebao "malo da se prebacim na drugi tarifni model" (odnosno da plaćam oko 30 eura za 512K:wall
jer koristim standard jelte, i plaćam ga 'samo' 1380 dinara. Odnosno pošto svaki mesec uredno plaćam do desetog u mesecu imam 5% popusta na to. Rečeno mi je da u vreme opterećenja ti drugi korisnici imaju prednost. To bi progutao da se ovo ne dešava svaki dan u tačno određeni minut. Dakle ja samo noću sada imam svojih 512K
. I to traje 3 nedelje.:wall:
p.s.dodao bih da je to isto kod mojih prijatelja koji su na istoj centrali.dakle provereno nije do mene
Ovo sada, negde od početka januara je užas. Sada krenu da seku u pola 11 ili 11 i to traje do ponoći. Katastrofa. Radi jedno vreme na 33% snage a jedno vreme na 50% snage. Tek posle ponoći, odnosno tačno u ponoć puste protok. I to tačno u minut svaki dan.
Nazovem tehičku podršku i čujem da bi trebao "malo da se prebacim na drugi tarifni model" (odnosno da plaćam oko 30 eura za 512K:wall
p.s.dodao bih da je to isto kod mojih prijatelja koji su na istoj centrali.dakle provereno nije do mene
Poslednja izmena: