Šta je novo?

Katastrofa od Eunet-a u poslednje vreme

goran.a

Slavan
Učlanjen(a)
02.02.2006
Poena
379
8 meseci imam Eunet ADSL i znam tačno kako radi, odnosno kako je radio. Od podne do 17h imaju agregaciju i tada radi slabije, u ostalo vreme radi full kao i vikendom i to je bilo sasvim zadovoljavajuće.

Ovo sada, negde od početka januara je užas. Sada krenu da seku u pola 11 ili 11 i to traje do ponoći. Katastrofa. Radi jedno vreme na 33% snage a jedno vreme na 50% snage. Tek posle ponoći, odnosno tačno u ponoć puste protok. I to tačno u minut svaki dan.

Nazovem tehičku podršku i čujem da bi trebao "malo da se prebacim na drugi tarifni model" (odnosno da plaćam oko 30 eura za 512K:wall:) jer koristim standard jelte, i plaćam ga 'samo' 1380 dinara. Odnosno pošto svaki mesec uredno plaćam do desetog u mesecu imam 5% popusta na to. Rečeno mi je da u vreme opterećenja ti drugi korisnici imaju prednost. To bi progutao da se ovo ne dešava svaki dan u tačno određeni minut. Dakle ja samo noću sada imam svojih 512K:mad:. I to traje 3 nedelje.:wall:

p.s.dodao bih da je to isto kod mojih prijatelja koji su na istoj centrali.dakle provereno nije do mene

Poslednja izmena:
Potvrdjujem ovo...Mada meni cesto i pukne konekcija u toku noci a to se nikad ranije nije desavalo.Postaju smradovi kao i ostali,polako ali sigurno.

ah ajde da se i ja pozalim.. presao sam sa 1mb silver paketa (koji je inace radio dobro..uglavnom je uvek oko 830) na 1.5mb standard paket koji preko dana zna da bude i losiji od ovoh predhodnog ..znaci desavalo mi se da je na merenju ispadne od 560kb/s do oko 890 uglavnom je preko dana tako a nocu ide do oko 1250kb/s.. i tako stalno od kako sam se prebacio na taj prokleti standard paket.

p.s. evo sad ko za inat 1371 kb/s ...

Poslednja izmena:
Menjajte provajdera ako vam ne odgovara, stisnite zube i otkačite ih.

Samo da potvrdim probleme, takodje zvao podrsku i samo mi preporucili da predjem na skuplji tarifni model...a nekad su bili ok...
Menjao bih ja provajdera, ali koga odabrati a da bude bolji?

Samo da potvrdim probleme, takodje zvao podrsku i samo mi preporucili da predjem na skuplji tarifni model...a nekad su bili ok...
Menjao bih ja provajdera, ali koga odabrati a da bude bolji?

Telekom, Sezam, PTT (ne obavezno tim redosledom :D).

Sezam, Beotel, YUBC, Telekom... (može slobodno ovim redosledom :D)

Telekom, Sezam. Tim redosledom!

Kod mene u Subotici isti problemi, od januara + su počeli da morališu: sa torenta sam skidao "stanovite" fajlove (nisu bili rarovani), kad evo ga upozorenje mailom.
Najozbiljnije razmišljam o promeni provajdera...
Kakva su iskustva sa Beotelnetom?

Meni se sve vratilo u normalu od pre par dana...Hmm. videćemo. Možda su ne baš prijatni telefonski razgovori urodili plodom:d

Moj problem je do dialup-a gde ne mogu da pristupim sopstvenom sajtu na kome radim upload, svi ostali ga vide ( ADSL|Cable|USA|Europa )... Ne znam da li je ovo samo do cvorista na kome sam ja, ali posao vode ocajno.

Nazad
Vrh Dno