Šta je novo?

Kaspersky Web Scanner BETA!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Singi

Slavan
Učlanjen(a)
31.05.2004
Poena
309
Kaspersky Anti-Virus Web Scanner: scan your computer for viruses on-line

Kaspersky Lab, a leading developer of secure content management systems, has opened beta-testing of a free service which allows users to scan their computers for malicious code on-line. This latest application, the Kaspersky® Anti-Virus Web Scanner, uses Microsoft ActiveX® technology and works within your web-browser.

The Kaspersky Anti-Virus Web Scanner offers convenience, the exceptional detection rates which characterize Kaspersky Lab products, cutting edge technologies and an ergonomic interface. This combination provides users with an excellent tool for combating malicious code.

Detalji i prijava na http://www.kaspersky.com/beta

System requirements:

Windows 98SE, 2000, XP
Internet Explorer 5.0 or higher

This software may not be used for comparative product testing, nor may it be used for product reviews or benchmark testing without the prior written consent of Kaspersky Labs.

Ne znam zasto si kacio ovu vest s obzirom na ovaj dodatak dole?

This software may not be used for comparative product testing, nor may it be used for product reviews or benchmark testing without the prior written consent of Kaspersky Labs.

Da neko od clanova foruma pita druge forumase kakva su im prakticna iskustva sa nekim paketom - nema problema, ali ovo je cista reklama. Razumem ja sve da su proizvodi lepa stvar, ali za najave novih proizvoda ipak ima svaka firma svoj website; ovaj forum ipak nije otvoren za takvu namenu.

silverglider je napisao(la):
Ne znam zasto si kacio ovu vest s obzirom na ovaj dodatak dole?

Da neko od clanova foruma pita druge forumase kakva su im prakticna iskustva sa nekim paketom - nema problema, ali ovo je cista reklama. Razumem ja sve da su proizvodi lepa stvar, ali za najave novih proizvoda ipak ima svaka firma svoj website; ovaj forum ipak nije otvoren za takvu namenu.

Proizvod je besplatan i tako treba i da ostane, a betu moze da proba takodje ko hoce - ne vidim problem da najave novih softverskih proizvoda budu grupisane ovde na jednom mestu.
Ne znam koja je razlika ako neko postavi da je izasao novi Firefox ili novi KAV ili novi Symantec...pun je forum toga i za besplatne i za komercijalne proizvode/

Ne, nisi shvatio poentu. Ako neko od clanova, korisnika cesto koriscenih proizvoda pomene nesto novo - ok. Ako se i odgovori na pitanje clana u vezi proizvoda - i dalje ok. Ali ti si distributer odredjene softverske kuce i tvoja ovakva najava je reklama. A reklama se ovde i dalje placa. Prosto se koristi tudji webspace za promociju svojih proizvoda (komercijalno orijentisane firme), to valjda nije tako komplikovano za shvatiti.
I u firmi gde ja radim imamo super proizvode, ali nigde nisam napomenuo da nas pandan pcAnywheru tezi samo 600K (za razliku od njegovih ~30MB), a ima 5x bolje resen security. Sad cu sam sebi da naplatim reklamu :d.

Poslednja izmena:
silverglider je napisao(la):
Ne, nisi shvatio poentu. :d.

hm,cenim da cu otici da kupim ovu verziju web scanner-a :) posto mi se dopada
varijanta da je free ;)

mislim da ti nisi bas nesto najbolje shvatio,ako je nesto free, sta on kao distro.
ima od toga ? Ok,malko je baci akcenat na svoju firmicu, ali dobro .... ovo je forum,
gde ljudi mogu da kazu da im se to ili dopada ili ne... drugo nikom nije trazio lovu
za ovo sto je past-ovao sa kav sajta.Tako da mislim da dizesh previshe buke ....

poz.

e moj Silver, e jeste ti reko! Shta cesh sad?
:D

Reklamirao se neki specijalni popust ili se delile licence za dz - reklama je reklama, i neposredno reklamira komercijalni proizvod koji ima vise opcija ali se zato ipak naplacuje.

Silver je u pravu sa te strane, kao administrator sajta, na cijim stranicama moze uz odgovarajucu naknadu da se postavi banner sa ovakvom informacijom i njegova (ili Pecina) je dobra volja da li ovako nesto moze da se tolerise ili ne.

Najava na forumu kao elektronskom mediju nema nikakve razlike od reklame objavljene na radiju ili televiziji, a one se naravno placaju.

Da je ova informacija objavljena na bench vestima ne bi bilo problema, ovako ispada da je tema cisto komercijane prirode (sudeci po tome ko je zapoceo tred).

Mene licno ne tangira previse ovakav tred, jer mi je kao krajnjem korisniku ovo interesantna informacija - ali ocigledno je da je naruseno neko "nepisano" pravilo o neovlascenoj komercijalizaciji bez dogovora sa "vrhovnim komandantom" ;) :d

@srle:
Mislim da ti bas nisi dobro shvatio. Reklama firme moze da se odrzi i tako sto se najavi da ce radnici vikendom pomagati bakicama da predju ulicu, a deci deliti sladolede. A ako ti ne shvatas sta on ima od gradjenja imidza firme reklamom i promocijama, onda se razumes malo zesce u marketing.

Nema nikakve veze sto je jedan od pomenutih proizvoda besplatan, reklamira se firma. Jeste, kav je dobar i popularan proizvod, slazem se, ali to ne daje Singiju povlascenu poziciju da tako nastupa za proizvode koje zastupa. Sta mislite da nema ovde jos barem stotinjak forumasa koji rade u drugim firmama ili predstavnistvima. Jesu li se oni registrovali na forumu pod imenom firme i vrse promociju svojih proizvoda?
Dovoljan je ustupak to sto se zazmurelo na obavljanje technical supporta preko naseg sajta. Taj tehnicki support inace firme kosta para (jer to inace organizuju preko svog sajta ciji hosting placaju).

Ponovicu jos jednom - koristi se tudji webspace za promociju/reklamiranje svoje firme i to na mestu gde se takve stvari placaju. Da je ovo sajt ko zna kakve neprofitabilne grupe gradjana, niko nista ne bi rekao. Ali nije, ovde postoje reklame koje se placaju da bi ovaj sajt opstao. Ne mogu da verujem da tako jednostavna stvar ne ne moze da udje u glavu...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno