Šta je novo?

Kaspersky problem, molim za pomoc!!!

pedjagsm

Slavan
Učlanjen(a)
15.08.2004
Poena
301
Ne znam sta mi se desava sa kasperskima ali zadnja 2 dana nisam mogao da uradim daily update!? Sta li je problem i da li vi imate takvih problema ovih dana?

pozdrav

Promeni server za update, tj. ukljuci opciju CHANGE SETTINGS na welcome screen-u.

Update za 5.0.149.4 takodje radi bez problema.

Izvinite nisam rekao verziju, verzija je 4.5 PRO.
@zYx

Kako da promenim server? Koji da stavim drugi?

hvala svima na pomoci super ste, jos kada posle 1h dobijem tri odgvora carevi ste momci :banana:

pozdrav

Nasao sam gde se menjaju server ali teoretske sanse nema da nadjem server sa kog ce da skida , znaci treba mi server sa kog mogu da skidam ako moze taj sto radi sa 5.0.121 posaljite mi.
Skinuo sam rucno sa sajta dauly update ali i tada imam istu gresku.
Pogledajte sliku.

Hvala

Prilozi

• error.webp
    error.webp
    21.5 KB · Pregleda: 79
Poslednja izmena:
Probaj da selektujes opciju "Use random URL". Tada ce svaki put kada se konektuje da menja update server. Ja sam malopre updateovao AVP sa downloads1.kaspersky-labs.com/updates/

Nije mi ovo pomoglo izgleda da imam problema sa samim softom a ne sa downloadom a sta je problem pojma nemam.

Ako imas instalaciju, onda je najbolje da uradis reinstall.
Sorry. Poz.

Ma uradio sam i reinstall ali nista nije hteo da radi, mozda je problem zbog service pack 2 ili ko zna sta vec. postovao sam jos na nekim forumima ali niko mi nije pomogao tako da sam instalirao 5 - icu sa kojom nikako nisam zadovoljan.. :trust:

pozdrav

Meni 5ica radi perfekto pa ne vidim razlog sto ne bi bio zadovoljan

pedjagsm je napisao(la):
Ma uradio sam i reinstall ali nista nije hteo da radi, mozda je problem zbog service pack 2 ili ko zna sta vec. postovao sam jos na nekim forumima ali niko mi nije pomogao tako da sam instalirao 5 - icu sa kojom nikako nisam zadovoljan.. :trust:

pozdrav

Pa ako nisi zadovoljan sa predjasnjim antivirusom,onda instaliraj NOD32 i bices veoma zadovoljan.

Nazad
Vrh Dno