Šta je novo?

Kaspersky pobrljavio

jddipqd

Čuven
Učlanjen(a)
17.10.2000
Poena
725
Posle današnjeg update-a definicija (u pitanju su standardne, ne extended) KAV u velikom broju web stranica (i to potpuno legitimnih stranica, tipa cnn.com ili ovog foruma) i js skripti nalazi Trojan-Downloader.JS.IstBar.j

Ovo totalno onemogućava surf (upozorenja iskaču svakih par sekundi), tako da sam morao da isključim Real-Time zaštitu.

Jel neko zna o čemu se radi?

Poslednja izmena:
evo i ja imam kav personal 5.0.132 i sad sam ga bash updateovo da vidim o chemu prichash i nishta, sve radi najnormalnije.

jddipqd je napisao(la):
Posle današnjeg update-a definicija (u pitanju su standardne, ne extended) KAV u velikom broju web stranica (i to potpuno legitimnih stranica, tipa cnn.com ili ovog foruma) i js skripti nalazi Trojan-Downloader.JS.IstBar.j

Ovo totalno onemogućava surf (upozorenja iskaču svakih par sekundi), tako da sam morao da isključim Real-Time zaštitu.

Jel neko zna o čemu se radi?
Meni pro verzija nalazi to isto,ali samo kad skeniram racunar,u skinu za mozilu🙂Inache ne pravi nikakve probleme prilikom surfa

hm,moguce je sta koristis kao browser ?

a i desi se ponekad da detektuje nesto sto nije Trojan-Downloader.JS.IstBar.j, a kaze
da jeste,verovatno u tim stranicama ima nekih scripti koje su po nekom delu coda slicne trojan-u
pa iz tog razloga kav skoci.

Probaj,ako imas dobar link ka net-u, da obrises sve baze kav-a i da se ponovo update-ujes.

Nazad
Vrh Dno