Šta je novo?

Kanter: Nulto Stanje

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Da, da, single player CS je dosao u nas grad :mrgreen:

Grafika uzasna :d, sve ostalo savrseno....izvanredan set raznih single misija, odlican dozivljaj, poznati osecaj igranja itd.

Pitajte specificno sta vas interesuje (ako vas interesuje) pa cu vam rado odgovoriti.

Pozdrav

P.S. Marti, vidis da nije tred o Deus Ex-u :beat:

a Jel engine iz hl-a i kazes grafika kao u cs-u
ajde malo opisi misije i oruzja bas me to konkretno zanima.

OptiPlex je napisao(la):
Da, da, single player CS je dosao u nas grad :mrgreen:

Grafika uzasna :d, sve ostalo savrseno....izvanredan set raznih single misija, odlican dozivljaj, poznati osecaj igranja itd.

Pitajte specificno sta vas interesuje (ako vas interesuje) pa cu vam rado odgovoriti.

Pozdrav

P.S. Marti, vidis da nije tred o Deus Ex-u :beat:

e, jel ovo istina? mislim, jel puna verzija ili neka prebeta maznuta direktno sa nekog valveovog prostora or something?
da znam da skupljam 180 kinti...

jel vodish team ili si freelancer ?:) nisam upucen

Odigrao sam samo 1. misiju. U njoj sam isao sam, bez icije pomoci, posto su oborili helikopter u naseljenom mestu u severnoj Africi...(pogodite da li je to Mogadis u Somaliji :rolleyes: ) Tu me sa svih strana napase muslimani sa sabljama, dimiskijama, krivim bodezima i pokojim kalasom :)
Moguce je da se posle vodi tim. Ima 15-ak misija i kad se predje neka otkljucavaju se ostale (misije se biraju na svetskoj mapi)

Inace verzija je naravno full na 3 diska, ali dolazi totalno zapakovana pa mora nekih 130 zip arhiva da se otpakuje u jedan folder i to je to, posle se samo klikne na exe. Inace ima nekih 3.5 gb tako otpakovana.

Filing je totalno iz Cs-a, ali kretanje mi se cini dosta brze...grafika je unapredjena verzija HL1 endzina :d naime, slicno je sve kao u Cs-u ali ima dosta vise detalja (nadam se da me kapirate) tako da je igra ispala hardverski nesto zahtevnija u neprirodnom smislu.

A bre...to je ona verzija na 3 diska puna rarovanih fajlova :))
To je krakovani source kod od nedavno...ima 1.6 CS ond CZ i svi HL modovi onolko prikrpljeni kolko su bili u trenutku kradje koda :)

Misha je napisao(la):
a moze neki exchange da obavimo? :)

a moze neki exchange da obavimo?

kakva je situacija, sto se tice multiplejera ?

Jel mozes da napravis server i da igras sa botovima?

dobro jutro...
igra se vec duze vreme igra u par igraonica mada nisam siguran da je bila finalna verzija....
kako su ga najavljivali, bolje da ga nisu ni izbacili...
ako vec nije novi endzin, mogli su bar da ostave isti filing ko u CS-u...
ja sam krenuo samo prvu misiju i batalio posle 10 minuta.
AI je smesan [blago receno] bar u prvoj misiji

Opitplex lepo kazes da pitamo sta nas interesuje a posle batalis :( :eek:

c3 je napisao(la):
Opitplex lepo kazes da pitamo sta nas interesuje a posle batalis :( :eek:

Pa sta to nisam opisao (naravno, a da sam ispitao odredjenu oblast necijeg interesovanja, necu da loopam napamet) :)

Sto se popularne razmene tice, bojim se da biste morali da me kontaktirate na pm da ne izlazemo svoje bogate kolekcije originala sirem auditorijumu, nego bi mogao pomisliti da nije legalno vec da smo pirati :d ;P

BTW da, ne samo da ima Cs1.6 vec i ceo Hl1...kao sto rekoh (ako rekoh) ima oko 3.5 gb kad se sve otpakuje...

Vrh Dno