Šta je novo?

Kancelariski stamac

Popovic Dusan

Slavan
Učlanjen(a)
22.07.2003
Poena
306
Dakle treba mi stampac za kancelariju koji stampa brzo, recikliranje kertridza je obavezno i cena ukupnog odrzavanja prosecna.
E sad, do sad sam imao Canon lbp 1120
Lepo je radio ali mi definitivno treba neka ozbiljnija sprava, koja manje guzva listove, moze da stampa razlicite debljine papira i bilo bi lepo da iz kasete vuce papir
Jel ima neko neku ideju:HP , canon , kyosera
Raspon cena od 250-400 e
Ajde molim vas za brz odgovor jer mi je prilicno hitno
Hvala u napred

Poslednja izmena:
Imam dva komada HP LaserJet 1320 u firmi, i prezadovoljan sam! Zamenio sam pokojnog 1300 sa njima - do 20 strana u minuti, prva strana izlazi posle samo par sekundi, mogućnost dvostrane štampe, kaseta za 250 listova... Postoji i mrežna varijanta istog, ali je ona dosta skuplja.

Cena štampače je ~350€, zavisi kako gde, vidi na PCberzi. Za recikliranje kertridža ne znam, koristim samo originalne, koji su ipak skuplji, ali za firmu baš i nije problem...

Josh jedna preporuka za 1320. Imam 2 u firmi i zaduzen sam za njihov rad, i za 5-6 meseci nisam imao problema sa zaglavljenim papirom recimo, shto se redovno deshava sa puno drugih shtampacha. U firmi se bash puno shtampa pa kertridze menjam na nedelju dana, i vishe ne znam koliko puta sam ih punio, otisak je i dalje kao sa originalnim. Shtampach je usput i brz i odaje utisak kvaliteta.

Poslednja izmena:
Sad sam kontaktirao par "firmi" preko pc berze, ma daj to niko nema lager nego prodaju preko dilerskih cenovnika
Tako da je cena bar za sad ako je bar jedan od njih ozbiljan 355 eura

Uzeo sam ga za 31 500 din
To je tu negde oko 360 e
Poenta je da je to 15 evra vise od dilerske cene i uzeo sam ga kod coveka koji je na kraju ispao maksimalno korektan.A sto je najvaznije obezbedio ga je u roku od 45 minuta , za razliku od drugih koji ga naravno nisu ni imali ...
Kako radi videcemo sve u svemu puno hvala na savetu
Pozdrav Dule

Poslednja izmena:
Vrh Dno