Šta je novo?

kamkoder do 350-400 evra

• Začetnik teme Začetnik teme nino42
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

nino42

Čuven
Učlanjen(a)
18.01.2002
Poena
620
Ajde preporuke od ljudi koji se razumeju u digitalne kamere sta kupiti dobro za 350-400 evra u Beogradu i gde
Hvala:wall:

Za te pare nema dobro. Kamere izmedju 200 i 400e se jedva razlikuju u konachnom rezultatu, a ako hocesh kameru sa DVDom ili HDDom, platicesh je bar 50% vishe nego onu sa kasetom, a dace ti isti ili loshiji rezultat. Preporuchujem da uzmesh najjeftnijeg Panasonica sa stabilizacijom ili Canona, oni su oko 200e. Ako se "gadish" kasete, opet uzmi najjeftiniju DVD/HDD ili kameru sa karticama.

Poslednja izmena:
Za te pare nema dobro. Kamere izmedju 200 i 400e se jedva razlikuju u konachnom rezultatu, a ako hocesh kameru sa DVDom ili HDDom, platicesh je bar 50% vishe nego onu sa kasetom, a dace ti isti ili loshiji rezultat. Preporuchujem da uzmesh najjeftnijeg Panasonica sa stabilizacijom ili Canona, oni su oko 200e. Ako se "gadish" kasete, opet uzmi najjeftiniju DVD/HDD ili kameru sa karticama.

Imam Panasonic koja je na ove male c-vhs kasetice pa mi reci da li je velika razlika u kvalitetu te Pansonic NV-VZ1 ili kupiti neku digitalnu koja je oko 350 eura a kazes da je kvalitet isti. Da li je to tako onda da zadrzim moju pa da se sakupi jos lova i kupi kvalitetnija.
Hvala ti i pozdrav

Imam Panasonic koja je na ove male c-vhs kasetice pa mi reci da li je velika razlika u kvalitetu te Pansonic NV-VZ1 ili kupiti neku digitalnu koja je oko 350 eura a kazes da je kvalitet isti. Da li je to tako onda da zadrzim moju pa da se sakupi jos lova i kupi kvalitetnija.
Hvala ti i pozdrav

Ne, VHS kasete su drugo, ovo je mnogo bolje. Kupi najjeftiniju digitalnu, sa kasetama su najjeftinije od svih, a ako hocesh kartice/HDD, opet uzmi najjeftiniju.

Taj Canon (FS200) je ubedljivo najjeftiniji u kategoriji. Cene po raznim radnjama u EU su otprilike iste kao i u Beogradu $270 EUR <--> 31.000 RSD). Da možeš da skupiš još 150 EUR (oko 500 EUR), isplatilo bi se naručiti od nekog ko dolazi iz USA neku Vixiu (HV-30 ili HF-100, npr), jer su one tamo neuporedivo jeftinije nego u EU, a HD je u principu isti u celom svetu (nema PAL, SECAM, NTSC itd).

Nazad
Vrh Dno