Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Zelim da posedujem dve igre HARD TRUCK: King of the Road i HARD TRUCK: 18 Wheels of Steel. Znaci apsolutno me ne interesuje sredstvo koje cu morati da upotrebim (dakle platim) da bih se dokopao te dve igre. Dakle, ako neko ima te dve igre bio bih mu nevidjeno zahvalan (a od kako su fenicani izmislili novac, bar je taj problem zahvalnosti resen ). Ili ako je neko u stanju da ih nabavi iz inostranstva.........
Bio bih mnogo zahvalan makar i za informaciju kako mogu doci do te dve igre. Makar jedne od njih. Ocajaaan sam.....
King of the Road imas tamo gde sam te vec 100 puta uputio , a 18 Wheels of Steel nije jos izasao, izlazi 15 augusta, pa ce ga verovatno isto tamo i biti ( ...posto imaju i prvi, i drugi i kao sto rekoh treci nastavak Hard Truck seriala valjda ce im stici i cetvrti...)
Ma bio sam tamo za onaj Macromedia disk, ali kad mi je rekao da treba da cekam 5 dana da ga nerezu otisao sam. Za ovo cu sacekati.... Da se ne uvrede programeri macromedie ali....ipak.....zna se bre sta treba debelim kamiondzijama.
Nego, cudi me da znas za te dve igre. Ja nisam znao da su one nastavak HT2. Naisao sam na njih na nekom stranom forumu i video shotke. Od tad sam lud. boom
Problem i najveca mana (bar meni) kod HT2 jeste to sto ti kola idu u susret na svakih sat vremena. Smori osecaj da se vozis sam u nekoj pustari. Kod 18 WOS imas gomilu kola. Dakle kazes da su to nastavci. Zvanicni od Soft-Lab Nsk-a?
Nego, jesi li i ti lud za time ili si samo cuo za igre?
Evo pogledaj sam: http://www.trucksims.com/
Prve tri su od iste kuce (Softlab), a ova cetvrta je kao "duhovni" naslednik, iako je novi i creator i publisher...
Inace nisam probao (jos) ni jednu od njih, nego me od igara zanimaju jedino voznje (i simulacije letenja) i jedino to i igram i aktivno pratim, pa mi je manje vise poznato sve iz te tematike. (...barem se nadam )
Cekaj. U gadnom sam tripu. Kig of the Road ispade da je u stvari onaj obican Hard Truck 2 za koji sam mislio da se zove HT2 Road to Victory. Ili jeste nova stvar, ali nastavak za ovaj HT2. Onda je 18 Wheels of Steel ova igra cije sam shotke video ali je u inostranstvu vec uveliko igraju.
Pojma vise nemam sta se kako zove.
Drapine, evo ti slicka. E sad dal' je 18 wheels of steel ili king of the road ti prosudi.
Postovali smo u isto vreme tako da nisam video link. Dakle king of the road je nastavak na igru HT 2 (koju ja imam) ali su shotke iz te igre iste kao iz prethodne. Dakle ono sto budno cekam jeste 18 wos, a za ovaj idem u 100 puta vec pomenuti cd nam klub.
Evo samo da javim da je izasao 18 Wheels of steel. Sad samo cekamo da se pojavi i kod nas. Cak dolazim u iskusenje da im platim za original. Ipak je lepo kad za igu koju toliko volis imas i neku literaturicu i neke dodatke i sl. Ima romantike u tome (pod uslovom da je moze imati s obzirom da se radi o kamionima)
Evo jedne slicke iz King of the road za one koji je JOS nisu videli.