MCRadisha
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.07.2005
- Poena
- 320
Treba mi predlog uredjaja za snimanje klipova koji bi bili kaceni na web (YouTube i slicno).
Ono sto mi je bitno jeste:
a) da je sto jeftiniji
b) da je ergonomican, odnosno zgodan za nosanje po dzepovima i torbicama
c) mora da bude nesto sa domaceg trzista ili nabavljivo u Beogradu (ne planiram putovanje u inostranstvo, ne bih nikoga da cimam da mi to donosi iz inostranstva)
Ono sto mi nije bitno:
a) ne mora da bude HD
b) ne mora da bude "trojno bozanstvo" (Canon, Sony, Panasonic), moze i neki drugi brend
c) ne mora da ima neke narocite karakteristike (tipa: veliki ekran, manuelna podesavanja itd), dovoljno mi je: ukljucim, snimim nesto pola minuta-minut, iskljucim.
Meni se OVO cini sasvim OK, ali ne znam mogu li da prodjem bolje i/ili jeftinije
Ono sto mi je bitno jeste:
a) da je sto jeftiniji
b) da je ergonomican, odnosno zgodan za nosanje po dzepovima i torbicama
c) mora da bude nesto sa domaceg trzista ili nabavljivo u Beogradu (ne planiram putovanje u inostranstvo, ne bih nikoga da cimam da mi to donosi iz inostranstva)
Ono sto mi nije bitno:
a) ne mora da bude HD
b) ne mora da bude "trojno bozanstvo" (Canon, Sony, Panasonic), moze i neki drugi brend
c) ne mora da ima neke narocite karakteristike (tipa: veliki ekran, manuelna podesavanja itd), dovoljno mi je: ukljucim, snimim nesto pola minuta-minut, iskljucim.
Meni se OVO cini sasvim OK, ali ne znam mogu li da prodjem bolje i/ili jeftinije