Jel si stigao da se igraš sa ovim?Ovo je ozbiljna i skupa priča i uskoro je puštamo invivo pa ću preneti utiske a sve košta sa PDV-om oko 330.00 dinara sa dva mikrofona u kompletu a mi smo dokupili i treći pa je suma veća za još 50-tak hiljada. Ne znam da li vama treba ovako ozbiljna stvar. Mi smo prilikom kupovine vodili računa da ćemo se seliti u drugi prostor i da će biti izmenjene okolnosti.
Zdravo
Da li imate neko iskustvo i preporuku za kameru za sastanke (prostorija sa stolom za 6-7 ljudi) koja ima mogućnost zumiranja na osobu koja govori?
Hvala unapred
Da li imaš preporuku za neki "povoljniji" model koji ima automatsko zumiranje na osobu koja govori?Rally Plus radi automatsko zumiranje - samo mora da se promeni podešavanje u Sync aplikaciji da bi to radilo. Treba da se uključi opcija koja se zove RightSight. Ali Logitech iz nekog razloga i na novijim i skupljim modelima iz nekog razloga radi to kadriranje prilično sporo, treba sigurno po nekoliko sekundi a nekada i duže da kamera promeni kadar.
I preporuka je da ga updejtujete na poslednji firmver svakako.
Za manje sale najbolje i najbrže praćenje što sam video ima Jabra P50 kamera, ona to radi odlično.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari