RamOne je napisao(la):Dakle kakvu konekciju imate i da li ste zadovoljni istom, naravno shodno nasim uslovima, centralama i cenama?
Ti da cutisHeechee je napisao(la):Nista posebno samo 2Mb
![]()
RamOne je napisao(la):Ti da cutis![]()
Kako bre ne moze ???Sauron je napisao(la):Ja sam gladsao za 33600 jer na anlognim centralama ne moze brze, inace mi je modem 56600...
drapin je napisao(la):
Kako bre ne moze ???
Ja sam na analognoj centrali (62 u BGD) i redovno se konektujem na 52000,download u proseku 4-6 kB/s (na YUBC-u) ili prakticno gledano 1M se skida izmedju 50 sec i 3 minuta. [/QUOT
I meni download ide odlicno ali na mojoj centrali ne ide brze od 31.2
(bar tako prijavljuje kompjuter)
Sugava centrala....
Sa tim modemom u masini 6-7Kb/s(a sad ce max da kaze 18kb)omnik je napisao(la):Ja mislim da je moja centrala najcudnija...
Preko dana ocajno radi, ko' najgora analogna centrala (sto bi trebalo i da jeste, tel 416XXX). Maximum koji tada izvuchem je 33600 a download ide max 3kb/s...
Nocu (od 1-2 do 8-10h, zavisi od provajdera) se stvar menja iz korena. Kachi se na 45333 do 48000 a download ide i do 5kb/s!!! Takodje je interesantno da odlicno saradjuje sa Motorola SM56 PCI modemom koji je kod nas na losem glasu...
Pozdrav![]()
RamOne je napisao(la):Ti da cutis![]()
byMaX je napisao(la):Ja sam onaj jedan koji je glasao za ISDN... Lucky Me... sa racunom od 3000 dinara...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari