Šta je novo?

Kakvo je stanje sa flopijem ?

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Bash me interesuje shta se deshava sa flopijem tj. koliko ga ljudi sada koristi ? Ovo me interesuje jer mi je pre 4 godine jedan otishao u vechna lovishta i od tada nikako da ga kupim :p Kod ortaka je isto pre 2-3 godine otishao kontroler na plochi pa je i on zabatalio...Evo ja vec 4 godine "prezivljavam" :mrgreen: bez njega. Necu reci da mi nije nedostajao jer sam stvarno u par situacija poludeo shto ga nemam ali zadnji put mi je trebao pre 2 godine. Mislim da je ipak proshlost ! Kakva je kod vas situacija ?

Pa kad ti prsne OS, a trenutno nemas CD-gROM dobro ti dodje FDD ili kad ti neko nesto donese na disketi ;), ali ga u principu zaista retko koristm.

samo nekada prilikom instalacija. odlicna je fora za install preko mreze, kada nema cd, pa mi *nix napravi boot disketu i disketu sa mreznim drajverima i to sve podigne install preko mreze

edit: definitvno se slazem sa crnim. veoma retko ga koristim, ali isto tako ne mogu bez njega. za 5e mislim da ga vredi imati

Miroslav je napisao(la):
samo nekada prilikom instalacija. odlicna je fora za install preko mreze, kada nema cd, pa mi *nix napravi boot disketu i disketu sa mreznim drajverima i to sve podigne install preko mreze

edit: definitvno se slazem sa crnim. veoma retko ga koristim, ali isto tako ne mogu bez njega. za 5e mislim da ga vredi imati
Nazalost, nikad se ne zna kada ce vam zatrebati duhovi proslosti :S

Stvarno retko, ali ceka da se setim, a da, jutros sam nosio neka 2 *.doc u firmu na FDD :) Bio mi je cim da za 50kb ubadam USB.
Koristim ga i zbog drajvera za ovaj nesrecni raid kontroler na 7VAXP. XP trazi drajvere samo na FDD...
Anyway, prezveo bih bez njega, ali za tih nekoliko evrica ne vidim svrhu :)

E, da, nisam imao srca da prodam staru Sony MVC, pa sam je poklonio matorcima tako da mi oni povremeno donesu neke diskete sa slikama, ali i to je ultra retko....

Stoji mi u masini, vise po inerciji. Kad je vec tu, zasto ga vaditi. Ali da sad kupujem novu masinu, ne bih ga kupio. Mozda bih izdvojio neku paru za USB stik.

Ja ga koristim jedino kada flash-ujem BIOS i kada reinstaliram neki sistem zbog RAID driver-a inace samo stoji u masini.Mada kao sto vecina kaze par € nije nista pa neka ga "netrazi leba" al trazi struje :)

poz.bane ,)

He dok ne napravim mrezu u kuci, koristicu ga stalno (tj rlo cesto ga koristim). Vecina ljudi koja mi donosi neki materijal donose na disketama (?)...

vlasta je napisao(la):
...

Eto ja chuvam i 8" flopi i kamaru disketla :mrgreen:

meni cak ni neradi, ali mora da se snecim zapusi rupa :beat:

Nazad
Vrh Dno