Šta je novo?

Kakvo je stanje sa DVD pisacima kod nas ?

• Začetnik teme Deleted member 1735
  • Datum pokretanja
D

Deleted member 1735

Guest
Da li pirati pocinju da koriste ove uredjaje i gde se moze snimiti kod nas dvd i posto i na koju velicinu dvd-a(u MB) ?
Mislim da sam na benchmarku procitao vest da su uvatili u engleskoj pirata koji je imao par desetina hiljada narezanih dvd-a u svojoj "radionici" sa obisnim dvd snimacem.

Bas bi bilo lepo da svu svoju kolekciju cd-a strpamo na dva tri (cetr pet sest dvd-a - zavisi koliko ko ima cd-a).

NT Soft je radio rezanje, ali ne znam da li jos uvek to rade - nazovi pa proveri.

imas u dobricinoj ulici DVD-video club.

Probaj ovde

tu imas telefone pa nazovi.
Rade narezivanje,prodaju,iznajmljivanje i prodaju hardware-a !!!

Cene DVD rezaca svake nedelje padaju (nekada i 10% nedeljno!), kao i medije...
Samo je pitanje vremena kada ce poceti da se masovnije koriste (prvo veci pirati, pa svi ostali...)

Mozes li neko na ovom forumu da napise kolike su cene praznih dvd-ova i dvd-rom-ova i da li ti dvd pisaci i mediji mogu da iskoriste punih 17 gb ili je to ograniceno na onu "filmsku" verziju od 4.7 Gb.

Za manje od 10 dana mi stize u ruke Pioneer DVD pisac, onaj najpoznatiji model, ne mogu sad da se setim tacnog naziva. Kostace oko 450e, a prazni diskovi se mogu naci po 6e. Napolju su noname diskovi oko 1$.

koji je kapacitet medija i koliki kapacitet taj dvd pisac moze da pise ?

Da li bi naplacivao rezanje, ili je samo za kucnu upotrebu ili je skroz neka treca kombinacija? :)

Nazad
Vrh Dno