Šta je novo?

Kakvi su Sony DVD DIVX playeri?

Plavimost

Slavan
Učlanjen(a)
14.08.2004
Poena
309
Kakvi su Sony DVD DIVX playeri?Vidim daju neke reklame u novinama,da li neko ima neka iskustva sa doticnima,hvala.

Jel neko ima neke informacije za Sony-jeve modele kucnog bioskopa DAV-DZ300 ili DAV-DZ100. Na specifikacijama pise da su 800W i 720W RMS ali mi se ne cini tako vizuelno. Da li su sateliti visesistemski? Uopste da li su to "narodski" sistemi za gledanje filmova ili mogu da posluze i kao kvalitetni sistemi za ljubitelje dobrog zvuka? Kako se snalaze sa DivX-om - ima li titlova na njima?

mislim home cinema sistemi nikad ne mogu da posluze za ljubitelje dobrog zvuka.Ja bih to (a najverovatnije cu i uzeti jedan) uzeo iskljucivo sto nikako ne bih mogao da u dnevnoj sobi drzim recimo Mission V6 komplet zvucnika ili nesto u toj klasi,a i da budem iskren nemam love za to.Tako da bih kucni bioskop uzeo kao kompromis.

Jel vala...

Slazem se ali valjda postoje neke nijanse/varijacije. Kakvi su zvucnici na ovim Sony-jevim modelima - jednosistemski, dvosistemski... Jel postoji neka preporuka u vezi home theater sistema koji ima solidan nivo kvaliteta zvuka uz cenu koja ide od 20 - 25 pa cak i do 30 hiljada dinara ako je sistem kvalitetan.

Nazad
Vrh Dno