Prvu poruku za novi thread hteo sam da pisem natenane, svaki dan pomalo. Poceo sam da pisem PM bez primaoca (sa namerom da ga kasnije iskopiram gde treba). Posto nisam nisam video kako da mu kazem "Sacuvaj", probao sam da vidim hoce on to sam uraditi - i zaista jeste.
Dakle, imao sam svoj draft i manje-vise svaki dan sam na njemu bar malo radio. Onda jednom nisam usao par dana...
Sad sa uzasom vidim da je moj draft, po svoj prilici, otisao u nepovrat 🙁
Iako nisam optimista, za svaki slucaj pitam - postoji li IKAKVA sansa da izgubljni tekst nekako povratim?
Ako ne, molim moderatore da mi daju instrukcije kako da najkomfornije i najbezbednije implementiram ovu ideju. Dakle, zelim da na tekstu radim neodredjeni broj seansi, bez opasnosti da ga izgubim, ili pre vremena nenamerno posaljem.
Hvala unapred
Dakle, imao sam svoj draft i manje-vise svaki dan sam na njemu bar malo radio. Onda jednom nisam usao par dana...
Sad sa uzasom vidim da je moj draft, po svoj prilici, otisao u nepovrat 🙁
Iako nisam optimista, za svaki slucaj pitam - postoji li IKAKVA sansa da izgubljni tekst nekako povratim?
Ako ne, molim moderatore da mi daju instrukcije kako da najkomfornije i najbezbednije implementiram ovu ideju. Dakle, zelim da na tekstu radim neodredjeni broj seansi, bez opasnosti da ga izgubim, ili pre vremena nenamerno posaljem.
Hvala unapred