Šta je novo?

Kakve su sanse da ce ATI napraviti dobre drajvere...

Kiwy

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2001
Poena
619
za 8500(LE) za Direct 3D, posto su za sada stvarno ocajni? Koliko igara (u %) radi pod Direct 3D u odnosu na OpenGL?

Slabe ako nastave sa proizvodima kratkog životnog veka, a hoće da bi parirao nVidiji. Šta ćeš, to je cena koju plaćaš komercijalizaciji i hiperprodukciji.

Nazalost slabe :( .

ali opet niste odgovorili ako bi uzeo 8500(LE) koliko problema bih imao sa igrama, tj. koliko igara koristi Direct 3D u odnosu na OpenGL ako neko zna?

Kiwy je napisao(la):
ali opet niste odgovorili ako bi uzeo 8500(LE) koliko problema bih imao sa igrama, tj. koliko igara koristi Direct 3D u odnosu na OpenGL ako neko zna?

kad vidis logo ID-ija, znaces da je to openGL ;) (MoHAA, RtCW,q3 i sl)...u nekim igrama je moguce birati izmedju OpenGL-a i DirectX-a (UT, na primer)

ali recimo vecina igara bi dobro radila sa 8500le jel? znaci ne bi mnooogo izgubio...

A sto jednostavno neuzmes gf3ti200 i resis sebe dileme da li ce nseto da ti radi ili ne?
S'druge strane ako volis spor sistem i volis da se zezas sa drajverima (koji nisu mali) onda je Le definitivno tvoj izbor.

Izasli su novi drajveri pisani samo za r8500 imaju oznaku 6015 i fenomenalni su-pogledaj po netu...samo su jedan ili 2 sajta uradili testove sa ovim drajverom a svi ostali su znatno ranije uradjeni tako da koriste starije drajvere...radeon razvaljuje ti200 u svim igrama i svim rezolucijama...

pozdrav

PS inace ovaj drajver je dobio ocenu 9/10!

Da naravno da bi trebalo a i kolje se sa ti 500. Ipak sada je radeon8500rtl(155$- www.mwave.com) jeftiniji od recimo leadtek gf3ti200 20$ a od asusovog modela 24$ a od deluxe-a cak 56$ pa iz tog razloga i spominjem ti200...Sada je tu ati sa 128mb u cenovnom rangu 240$ i mislim da je egal kad se uporedi sa ti 500...

pozdrav:)

OK, jos bolje ako je tako;) Da ja sam i mislio na ne-le verziju zato sam i napisao (ne znam da li si obratio paznju) rtl sto ce reci retail(275/550)....

pozdrav najjacem;)

Broz je napisao(la):
Izasli su novi drajveri pisani samo za r8500 imaju oznaku 6015
...
PS inace ovaj drajver je dobio ocenu 9/10!

daj neki link ako imas?

super vest ako je istina :)

Nazad
Vrh Dno