Šta je novo?

Kakva zarazna igrica!!!! Zumma

Znam igrao sam nekih mesec-dva svaki dan po bar sat dva mnogo je bre zarazna :D

Igrao sam dok nisam obrnuo. Sada mi se smuči i kada je pogledam. Što je najgore, svi poznanici koji imaju kompjuter porodično igraju ovu igru. Čak i domari u firmi u kojoj radim cepaju Zumu na poslu!

Sick :)

AAA prokletstvo,upropasti me ovo bre.... Izgubicu vid od ovoga... MAJKE MI....

Ja sam igrao par sati i na istom nivou puk'o sve zivote (do tada nijedan :wall: ), a onda sam ispi*deo, obrisao je i opicio partiju Eggsucker-a... :d

Froka je napisao(la):
AAA prokletstvo,upropasti me ovo bre.... Izgubicu vid od ovoga... MAJKE MI....
Bravo za avatar i sig. Definitivno naj lik u poslednje vreme. :D :D :D
"MAJKE MI" si zaboravio da dodaš ;) .

Zuma jeste zarazna, ali Moorhuhn RULES. :-devil-:
Pozdrav. :wave:

Mislis na Dynomite :D (novi naziv za Eggsucker) . Ta igrica je legenda.

I ja sam jedno vreme pikao Zumu, ali kada sam poceo da napucavam kuglice u snu, znao sam da je vreme za jedan uninstall ... Ali igru nema ko ne igra ... gledam, polovina ljudi kod mene na poslu to igra ... bas zaraza ... :)

Jesi li probao Dynomite sa istog sajta. Neverovatno je zarazna kada malo udjes u stos :)

Moja ćerkica od 3.5 godine prelazi prva dva nivoa, a žena je zapela na 8-4... :d Zvone mi kuglice u glavi po ceo dan.

Ma sve te PopCap igre su ludo zarazne. Ja se upravljam po svojoj devojci. Prvo je igrala Bejeweled 123, pa Dynomite, pa Zumu, pa Mummy Maze, pa (jedno zaista kratko vreme) Rocket Maniu i evo je sada piči Noahs Ark. Mislim igra je ono, spajaš Nojeve životinje (jedan lav-jedna lavica) u parove, a vreme teče tako što pada kiša...sve jače i kao kreće potop (a ti trebaš da ih spaseš) ;) . I kako koji nivo sve ih je više vrsta. I tako do besvesti. Ja probao...napravio home rekord 100,000 :D i iccoolirao. Ona se napržila i igrala i igrala... i poslala mi je skor od 1,900,000 :zgran: . Ma nema šanse da napravim ni pola od toga pa da se ponovo rodim. :wall:

Jel presao neko 13 nivo u Zumi ?

Marsovac je napisao(la):
Jel presao neko 13 nivo u Zumi ?
El to ono ...Svemir. Ako je to... i devojka i moji matorci. Davno još. Posle toga je kraj. :-devil-:

Boyce je napisao(la):
Mislis na Dynomite :D (novi naziv za Eggsucker) . Ta igrica je legenda.

Ma jok, vise mi se svidja stari Eggsucker, a i u njemu sam poobarao sve moguce rekorde. :) Oko 3 minuta za Grande, pa ti vidi koji sam krelac... :D

Igrao jedno 3 sta bez prestanka i smorilo jer verujete :)

Zuma je skroz ok ali kad od kad sam je presao igranje te igrice mi vise ne predstavlja zadovoljstvo.

Nazad
Vrh Dno