Šta je novo?

Kakva su iskustva sa igricama na XP-u

Turbe

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2001
Poena
619
Danas sam ga instalirao i sa najnovijim drajverima koje sam skinuo sa Benca ima jace rezultate u 3Dmarku 2001 nego li na 98(
Duron 600/950 Eagle Mx 400 220/220 - 1024*768 u 16 bita 3012)
Ali me neke igre *****avaju(CIV 3,Tropiko,Fifa 2001itd)a neke rade OK.Kakva su vasa iskustva sa igranjem na XP-u?

Slicna kao i tvoja, a poshto sam strashno slab sa zivcima vratio sam se na 98.

Ne znam gde sam čuo da to kao bolje radi pod home edition... Ne znam koliko je tačno, ali ja recimo nisam mogao da igram Madden 2002... u stvari, samo odjednom pukne, dok recimo Ultimate Soccer Manager 98 od pre Isusa radi skroz ok... Ja sa druge strane imam drugi problem sa XP-om... Nema drajvere adekvatne za 3DFX :(
Doduše ove što sam skinuo nisu loši... Fifa 2002 radi, NFS PU takođe... Yebem li ga... možda instaliram Home da probam čisto...

Ne rade Moto Racer 3 (i nije neka steta) i Grand Theft Auto 2 (on bi trebalo da proradi posle pachovanja najnovijom verzijom, sto sam ja i uradio, ali igra jednostavno ne radi).

Hm.... Q3 radi nesto brze, ako poredimo iste detonatore, kao i sve igre na istom engine-u... Zanimljivo je da rade stare dos igre... Phantasmagoria npr. koja ne radi pod ME...

civ3 i tropiko kod mene na win xp rade besprekorno. Verovatno je problem u overklokovanju kartice a bogami i procesora, pa ti izaberi. Vrati na normalu pa probaj.

ali nisam uspeo da poteram nijednu dos igricu. da li ima neka fora za to? Pokaze mi se skoro uvek pocetni ekran ali dalje od toga nece. Bas bih voleo da procackam another world.

Meni radi vecina igara i to sasvim OK. Jedino me zeza Aquanox ali to je igrica sjeb! Imam ove poslednje detonatore i VIA drajvere. Nece samo da radi NFS 4, bedak, nece da se instalira EA Superbike, i malo me zeza Operation FlashPoint mada nisam skinuo update. NFS 5 mi pici preko onog programcica koji me je odusevio Program Compatibility Wizard, opasna stvar. Maddena razbijam!

Fifa i NHL

Meni Fifa 2002 i NHL 2002 rade besprekorno.
Takodje i Unreal Tournament, Settlers 4 (skoro besprekorno), Hitman...

Probo jedno 50-ak novijih igara (mozda i vishe, uglavnom probo sam sve nazovi hitove) i sve su radile. Par njih je zezalo,al kad sam promenio detonatore bilo je sve ok.

meni nerade GTA2, Age of Empires 2 (kad se instaliraju dodatne misije onda radi) i NBA 2000FX

Meni su radile SVE!!! :D
Ako hocete spisak moze.:D

Laza je napisao(la):
ali nisam uspeo da poteram nijednu dos igricu. da li ima neka fora za to? Pokaze mi se skoro uvek pocetni ekran ali dalje od toga nece. Bas bih voleo da procackam another world.
Stavis VMWare pa istaliras DOS 6.22 i vozi :)

Meni je sve radilo kako treba osim F1gp2000 koji je imao drastican pad frame rate-a u odnosu na Win Me, tako da sam se vratio na Win Me.

Apollo Kid je napisao(la):
Nece samo da radi NFS 4, bedak, nece da se instalira EA Superbike, i malo me zeza Operation FlashPoint mada nisam skinuo update. NFS 5 mi pici preko onog programcica koji me je odusevio Program Compatibility Wizard, opasna stvar.
Probao sam samo NFS 3. Radi na Voodoo3 sa Glide-om, pa razbija :)

Nazad
Vrh Dno