Šta je novo?

Kakva prevara!!!

Nedjo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
12.07.2000
Poena
800
http://www.darkcrow.co.kr/News/News_Content.asp?board_idx=2037&pageno=&startpage=

Ako sam ja dobro skapirao EPIC i nVidija su se udruzili u zescoj zaveri koja ima za cilj da znacajno ubrza Unreal2 na novim FX-ovima (pre svega onim iz NV31 i 34 klase)

Novi Patch u kombinaciji sa novim drajverima jednostavno nece renderovati pojedine objekte na sceni!!!

Ako je ovo "nacin na koji je predvidjeno da se igra" onda triput UAA! za nVidiu i EPIC i sve one koji pristupe ovom nVidijinom projektu!! SRAMOTA!!!
E, sad s obzirom na prevod, mozda sam ja pogresno ukapirao citavu pricu (koristim altavista babelfish).
Moze li neko detaljnije da razjasni ovo, ili bar da prokomentarise!?

:) ...
Pazi, ako naprave takav hak da nerenderuje objekte u sceni koji su inace vidljivi iz perspektive gledanja onda je to stvarno blamaza nikad jaca, ali posto sumnjam da bi mogli da urade takvu glupost, verovatno ce tim patchom da odrade neki trip tipa HSR, stim sto to nece biti samo odredjeni poligoni koji Z-buffer "hvalta" vec ce biti odredjeni objekti na mapi koji se nevide pa se komplet nece renderovati nego ce samo biti vidljivi kad gledas u njih, sto je fantasticna stvar... ali samo ako se odradi tako.

Videcemo.

Ma ako počnu da me ubijaju niodkuda, prelazim na ati :)...

Daj bre, to je najveca glupost koju sam cuo... sta sada, program ce znati koji su objekti vazni, a koji ne, pa onda kada ne izrenderuje municiju, a ja pokupim "nesto" sto nisam video... Nisi ti tu nesto dobro skapirao, verovatno se radi o povrsinama koje su zaklonjene, inace to ne bi objavljivali. A mozda je i buva iz ATI-ja...

Nazad
Vrh Dno