Šta je novo?

Kakva je vaša soba u kojoj vam je komp (2009)?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo,cisto da vidite na sta se trosi studentska stipendija :S: :wall: :d
89555059.jpg

48771061.jpg

15352958.jpg

69613613.jpg

Ako ako, tako treba :). Realno na sta bi je drugo trosio, komp i ribe, to je to heh.

@ scheilinkin - ne vidim tu naš najbollji časopis...:p Šta ti je ono naslonjeno na zid što izgleda kao neki panel? OK ti je kutak.

neznam na koji to časopis misliš, SK kupujem jer je jeftin (ali nisam baš oduševljen tekstovima) a ove hrvatske uzimam jer su 10 svetlosnih godina ispred naših po uređajima koje testiraju. pre sam uzimao Mikro ali sam prestao jer testiraju(čitaj prepisuju iz američkog pc world-a) uređaje koji ne mogu da se kupe ni u EU. a primetio sam par puta od reči do reči prepisane tekstove iz PCchip-a, e tad su mi se zgadili.
SK me malko nervira jer su pristrasni (intel-nvidia) a dobar it stručnjak ne bi trebao da bude, a i poprilični su laici(amateri) što se tiče nekih IT termina. cena ih spašava.
naravno daleko su ispred nekih što pišu za blic (npr. ajfon, blutut i meni omiljeni 802.11 grama - pošto je ****** mislio da ono "g" označava težinu tog wireless rutera)

a ono naslonjeno na zid je plasma tv 42", koju sam dobio na nagradnoj igri (koja je bila u tom hrvatskom PCchipu). tv je naravno riknuo brzo, al kad je besplatan nije mi ni bilo žao. marka je gericom(?). pa ako ima zainteresovanih kupaca, dajem za male pare, treba samo na ploči neki naponski deo zameniti i radiće :d.

na žalost nije maxim, već max tv magazin iz hrvatske to je za korisnike njihovog IPTV-a. imaju neki phillips (aurea) na nagradnoj igri pa reko da probam.
samo da dodam za onu plazmu, zezao sam se za prodaju. ne bih stvarno mogao da je prodam nikome, pa da ispadne da sam nekog zeznuo ako ne može da je popravi. jednostavno nisam takva osoba. da znam 100% koji deo joj fali, popravio bih je ili bih je dao nekom za 50e.

Prva slika malo urednije stanje i druga od danas, radi se punom parom pred ispit itd :)

:wave:

Prilozi

• IMG_2224.jpg
    IMG_2224.jpg
    294.8 KB · Pregleda: 596
  • IMG_2250.jpg
    IMG_2250.jpg
    307.2 KB · Pregleda: 613
Slika ti je malo... ono, kao gay... :d

^ Svoje seksualne porive i opredeljenja nemoj da prenosish na mene :)

Ja mislim da je namerno napravio nered da ga ne bi zajebavali da je uredan zbog toga shto ima mac :d

U pitanju je "Evazija poreza" (ne poreda!?). Za neupućene... Evazija je, uprošćeno, neplaćanje poreza, može biti legalna ili ilegalna...

Ili na čistom srpskom: Izbegavanje.

naravno kad se mek specijalno porezuje :D

evo malo sportskog duha ;]
blame it on n81 nemam bolje trenutno :d

Pa mogao si manju podlogu da uzmeš ;) Ja uzeh pre par dana istu takvu, samo manju: dimenzije 215x270mm. MX Revolution prosto "leti" po njoj, iako je "hrapava" :D Kako tebe služi?!

Ja je vuchem i na posao zajedno sa mishom ahaha

Ma imao neki dil i staru SteelSeries dao sestri a sebi zabo ovog golijata sa kojim kad ga srolash mozhesh roknesh nekoga : ))))

Sluzhi me sjajno, igram kanter na poslu i kod kucje skroz okej nemam zamerki nikakvih sve je precizno pogotovo kada lepo nashtelujem set point... [ ok ovo za posao ne morate svi da chitate lol ]

i ne samo mlJeko nego i PACO .. vecj smo imali opshirnu prichu na tu temu... gde njega da ukenja da dobije to nije mi jasno : )))))

Poslednja izmena:
Meni jedino nije jasno perje na kontroleru za Z5500? :d
Van toga je kul, normalna soba, normalna doza krsha...

Poslednja izmena:
Kakav je to sklop Wofera od FC-330 i Solo 7C :trust:

Koliko znam ono su 6c okrenuti i jedan na drugome, pa 7c i ono ispod desnog zvucnika 7c je woofer od z-5500. :)

malo "umetnicke" dorade..Ova slova su chrome lakom, tako da se presijavaju ko escajg, i daju refleksiju u zavisnosti od polozaja iz kog se gleda...

Prilozi

• DSC00821_resize.JPG
    DSC00821_resize.JPG
    278.4 KB · Pregleda: 577
  • DSC00822_resize.JPG
    DSC00822_resize.JPG
    267.5 KB · Pregleda: 609
Ako ti je nesto crno u stanu, pogotovo zid onda moras imati beli ili krem namestaj jer zid pored koji je beo ne cini svoju magiju :)

Inace kul ideja za japanske simbole, ja ako bih radio tako nesto napravio bih celu sobu u orientalnom fazonu :)

Nemam beli/krem namestaj, ali mi je sve sivo/crno/belo (cak su mi kuhinjski elementi sivi). Kad budem uzeo vecu gajbu, ima da bude u ovakvom fazonu, ali sa mnogo vishe belog
int-8-898-bellezza.aspx

Za sada se samo vezbam :D

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno