Šta je novo?

kakva je igra Komandos 3?

Presao sam ovu igru pre pola godine. Jedan deo ljudi obozava ovaj serijal, dok drugi mrze svaki Commandos. Meni je Commandos 2 jedna od najboljih igara. Commandos 3 je cini mi se dosta tezi i nije onako vizuelno atraktivan kao C2. Ali je ipak ok. Ako do sada nikada nisi igrao Commandos, toplo preporucujem da najpre odigras drugi deo. Igrica uopste ne izgleda zastarelo, i grafika je odlicna kao i dizajn nivoa.

Dobra igra, laksa od prethodnih... meni se dopala tada kada sam je igrao...

Nazalost, kao i uvek, uzeti nesto ili ne zavisi od tebe. Komandos je igra ciji se gameplay sastoji u tome da pomocu raznih trikova svojim timom od 5-6 ljudi eliminises 100-200 neprijatelja na mapi iduci od jednog do drugog i sistematski ih eliminisuci. Ukoliko te to privlaci bolju igru od Komandosa neces naci, ukoliko ne - nemoj je uzimati.

P.S. zanimljivo, ja sam obozavao prvi deo Komandosa, a dvojka i trojka su mi bili bas nekako bezveze...

Majke mi, prvi deo je razbijao, dok je već sa drugom epizodom sve krenulo nizbrdo, a kamoli sa ostala dva dela...

Prvi deo mi je nekako bio previse "krut" . Imao sam utisak da igram logicku igru. U drugom delu vec misija moze da se predje na mnogo vise nacina, tvoji ljudi mnogo lakse savladavaju teren i dosta je lakse igrati ga. Treci deo je najtezi definitivno, ali je nekako vise igriv od prvog. Za prvi deo su zivci itekako potrebni.

Ja sam presao oko pola prvog dela ceo MP za 1 i ceo 2. i 3. deo i svaki sledeci je bio laksi, mozda zato sto sam vremenom usao u stos. U svakom slucaju iako je igra RT vise je stvar u planiranju i taktici, skoro kao sah :D

2. deo je mnogo duži od trećeg gde su mape mnogo manje i ima manje misija, a i deluje nedovršeno. To me ipak nije omelo da ga pređem 3 puta. Ko tek upoznaje čari komandosa, ipak bih preporučio da počne od drugog dela.

Što se mene tiče, nema boljih igara od commandos serijala i desperados igre. Moraću da pogledam kakva je ova nova igra Soldiers.

bravo Lazo :)

Inace, kao da nije ista ekipa radila 2 i 3 deo. Drugi deo ima dosta lepsu grafiku i muziku. Citao sam da je Art-Director prvog dela preskocio drugi deo i vratio se za treci (?!) Moram da kazem da je njegov kolega u 2 delu odradio mnogo bolji posao.

evo jedne fine slike iz drugog dela (zumirano iz igrice):
http://www.pcpointer.de/test/commandos2/commandos2_big2.jpg

Igrica je mnogo jaka, šteta što može da se pređe za 2-3 dana. Mnogo je kraća nego drugi i prvi deo, ili su nivoi nekako lakši.

nekad davno sam igrao malo(ali samo malo) prvog dela nije bila losa(simpaticni 2d),dok za treci cujem da izgleda sjajno i da je poprilicno velika.,mislim da je na tri diska,cu je nabavim.

Vrh Dno