Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Dobio sam notebook Acer TravelMate 620, pa me interesuje sledece.
Grafika koju poseduje je 82830M. Posto ne znam nista o njoj interesuje me sa kojim NVidijinim modelom moze da se poredi po snazi. GF1, 2 mozda? Da li podrzava T&L?
Dobio sam notebook Acer TravelMate 620, pa me interesuje sledece.
Grafika koju poseduje je 82830M. Posto ne znam nista o njoj interesuje me sa kojim NVidijinim modelom moze da se poredi po snazi. GF1, 2 mozda? Da li podrzava T&L?
Znas kako ja sam isto bio skeptican po pitanju pomenute intel grafike u Laptopovima medjutim u NFS 6 RADI FENOMENALNO!
Znaci:
Moj racunar Duron 700@875, 256 Sdrama, GF2 MX (200 core 200 mem)
LapTop (ASUS) PIII Mobile 1Ghz 256DDRa i grafika je intel integrisana sa 48 MB SOPSTVENE MEMORIJE (Ali stvarno sopstvene ne uzima od RAMa)
I NFS 6 radi dosta bolje na tom LapTopu nego na mojoj masini iako bi trebalo da je graficka beda...
I uostalom ko je jos cuo da graficka ima 48MB memorije...I KOJA JE TO GRAFICKA? (kad sljaka sasvim OK) mislim bolje od GF2MXa
Ma meni je vazno da ima T&L, a procesor ce da se pobrine da izvuce slabe performanse graficke. Bez T&L neke igre necu ni da se pokrenu. Danas cu bas probati.