Šta je novo?

Kakva divna ploča - Asus Rampage Extreme

nema je jos u prodaji ali mislim da ce biti 300-330e

Jojjjj, 330e??? A nece pasovati na nju Nehalemi? Pa to je cisto bacanje para, totalno !

Ako je X48 chipset, to cudo je glupost. Na kraju godine izlazi X58, za Nehaleme a ovo bi bila velika glupost ASUSa.

Ako je X48 chipset, to cudo je glupost. Na kraju godine izlazi X58, za Nehaleme a ovo bi bila velika glupost ASUSa.

Kako si to zakljucio?
Svaka roba ima svoga kupca...

Nehalem dolazi pred kraj godine, ali dok to udje u mainstream zacice se duboko u Q1 2009...

Ima kupaca koji to nece da cekaju...

Poslednja izmena:
Samo da nisam alergičan na DDR3 odma' bi' je naručio! :cigar:

pazite samo nagadjam da je 300e jer ako Formula 2 kosta 200 ipak je ovo sam vrh asusove ponude X48 DDR3 novi dizajn, mozda i bude 250:d, Ali mislim onaj ko je bude uzimao razlika u 50e nece mu nista znaciti, jer bi bilo prava steta na nju stavljati neku krs DDR3 memoriju, slab procesor i jos slabiju graficku tako da u globalu ta razlika u ceni je prava sitnica:d

Ja imam rampage formulu, a snizavanjem cena OCZ ddr3 modela, moguce je da cu rasprodati ovo sto imam ;)

DFI LanParty UT X48-T3R je oko 300$:
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813136048&Tpk=DFI+LanParty+UT+X48-T3R
(kod nas verovatno ista cena u evrima vrlo lako moguce) tako da sumnjam da ce Rampage za DDR3 biti jeftiniji...
;) Evo moze se i ovde pogledati ta ploca ;) http://silikonx.com/testovi/matine-ploe-i-memorije/vuk-uri/46.html
Ovde cena nece prelaziti 250e, a ako predje, onda se to zove bacanje para, i 200e je previse za tu DFI plocu ;)

Video sam test odavno, stavio sam link analogno potencijalnoj ceni Rampage matichne...:smoke:
Pa sad bacanje para, vidish koje hladjenje ima pa znash da vredi...UT P35-T2R je bio 220 i kusur kada se pojavio tako da ce ova sigurno biti skuplja, a bacanje para je krajnje subjektivan pojam poshto su i pare same po sebi subjektivna materija.

Kako si to zakljucio?
Svaka roba ima svoga kupca...

Nehalem dolazi pred kraj godine, ali dok to udje u mainstream zacice se duboko u Q1 2009...

Ima kupaca koji to nece da cekaju...

naravno da ima nekolicina.po meni je 20k za mobo na orocenis 6 meseci totalno promasena investicija:D.ali eto opet ima onih kojima novac nije prob.:d

Video sam test odavno, stavio sam link analogno potencijalnoj ceni Rampage matichne...:smoke:
Pa sad bacanje para, vidish koje hladjenje ima pa znash da vredi...UT P35-T2R je bio 220 i kusur kada se pojavio tako da ce ova sigurno biti skuplja, a bacanje para je krajnje subjektivan pojam poshto su i pare same po sebi subjektivna materija.

Veruj mi to hladjenje k***a ne vredi, pa ja sam testirao plocu majku mu :D Za te pare, rampage ga odere u svakom pogledu ;)

DIMM DDR3 2x1GB, 1600MHz OCZ Gold XTC/CL7 kit MP cena 10 000 dinara sa PDV-om, evo zasto :D Smesne pare, a kada juris Spi vazna je memorija koja moze da prati 1:1 ;)

Za 10.000din kupis sebi lepo 8GB-DDR2 OCZ 800 CL4.
Josh uvek je DDR3 bacanje para,u odnosu na DDR2 ;)

Za 10.000din kupis sebi lepo 8GB-DDR2 OCZ 800 CL4.
Josh uvek je DDR3 bacanje para,u odnosu na DDR2 ;)

Izvini ali koji ce mi 8gb budjave memorije koja nece ici ni 1000Mhz CL5.. Meni treba memorija koja hoce barem 1200Mhz (za ddr2), iliti ddr3 koja trpi 1:1 setovanja...

Raspravljate o necemu a i jedni i drugi su u pravu;)
@mhz
ne mozes da napunis 4gb kako treba a ne 8GB ;)

warmaster-u gleda sa stanovista jurenja Spi ja i tu DDR3 moze dosta da pomogne i 10000din za nju i nije tako mnogo mada je prava ddr3 500e 2Gb ali to je vec druga tema . . .

u pravu ste da obican korisnik nema potrebu za DDR3 ali dok overclockeri imaju manje vise nije to potreba realna ali sto kazer mirci to je jace od njih :D :d

Hehe, znam za memorije od 500e ali to ne spada medju nas smrtnike tj. smrtnike koji nemaju da izdvoje toliko love ;)

a gde si nabavio plocu Warmasterru, nema je jos u prodaji koliko ja vidim nema je ni na asusovom sajtu

Nisam rekao da sam nabavio plocu.. Inace 100% cemo je nabaviti za test

Nazad
Vrh Dno