Šta je novo?

Kaku zakucati plasma 5 panel na primarni ekran

• Začetnik teme Deleted member 9456
  • Datum pokretanja
D

Deleted member 9456

Guest
Povremeno mi se desava da panel sa primarnog ekrana ode na sekundarni ekeran. Nema pravila, upalim masinu i vidim da na monitoru nemam panel, upalim sekundarni ekran TV i vidim da je panel na tom ekranu.
Ne postoji metoda vracanja nego 1000x dodaj jos jedan panel, brisi taj panel, proglasi sekundarni za primarni i panel dodje na monitor sto nema blage veze sa razumom, pomeranje sekundarnog levo od primarnog, vracanje desno i tako jedno 1000x i u nekom trenutku panel se vrati na primarn monitor i primarni monitor je primarni. Da li postoji neki fix da se panel zakuca, zabetonira za primarni monitor. :mad:

Kad se to desi, prebaci "Primary output" sa jednog ekrana na drugi koristeći "Displays" alatku, i nakon toga vrati na staro.

Kad se to desi, prebaci "Primary output" sa jednog ekrana na drugi koristeći "Displays" alatku, i nakon toga vrati na staro.
Mislis da za primarni stavim sekundarni...Trenutno se vrati ali to nije resenje. Ja u Xsetup gasim kod podizanja sistema sekundarni ekran da login screen izadje na pravom primarnom
ekranu jer sistem ne konstatuje nikakva podesavanja, sistemu HDMI izlaz uvek ima najveci prioriter. Meni treba trajno resnje, ovo se vuce jos iz plasme 4 ali ja nisam imao taj problem
jer sam imao AMD drajvere, citao sam ljudi su kukali jos u plasmi 4. Postoji neki savet da se stavi Tint i jedan piksel ali ja to ne razumem ili predlog da se napravi profil kad sve valja
i to upamti ali ni to ne kapiram kako.

Nazad
Vrh Dno