Šta je novo?

Kako zapakovati

• Začetnik teme Začetnik teme Civil
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Civil

Slavan
Učlanjen(a)
18.08.2005
Poena
380
Poceo sam da skidam patch za BF 2: Special Forces koji zauzima 280 mega. Potpuno sam zaboravio da ja imam flash od 256 mega. Na kompu nema rezac niti postoji mogucnost da se postavi. To je samoraspakujuci .exe fajl koji je sam po sebi arhiva i znam da nema sanse da ga sabijem na 256 mega.

Postoji li ipak neka mogucnost?

Nisam nikad probao sa tom vrstom fajla, ali trebalo bi da može WinRAR da ti pomogne. Zadaj veličinu fajla koliko hoćeš i probaj (recimo 100 MB po arhivi)

Pokusaj kompresiju sa UHARC, ili RAR best compression, solid archive. Split volumes, ako nije moguce u jednoj.
Hoce li ti raditi update ako raspakujes file? Mislio sam da ga raspakujes, pa da kompresujes ponovo, ali sa najjacim parametrima u WinRAR-u, ili UHARC (High compression multimedia archiver by Uve Herklotz).

Poslednja izmena:
mogao bi da probas i sa 7z arhiverom bolje sabija od winrar, naravno zavisi koliko od slucaja do slucaja ili prosto kao sto su ti vec savetovali podeli arhivu na dva dela ako ti to nije problem (ko zna gde ti je taj drugi racunar sa kog prebacujes fajl :trust: )

To je samoraspakujuci .exe fajl koji je sam po sebi arhiva i znam da nema sanse da ga sabijem na 256 mega.

to uopste ne mora da znaci, imaju obicaj da koriste i neke lose arhivere za te njihove instalacije :-devil-:

Poslednja izmena:
Racunar sa koga skidam se nalazi na mestu gde sluzim civilnu vojsku, to je jedan fakultet, akademska mreza pa ide dosta brzo a u racunarima nema rezaca, cd-a, nicega, znaci samo disketna jedinica.

Znaci, mogu da podelim fajl RAR-om? To je onda resenje.

@Idavik Ne moze patch za igru da se raspakuje na "prazno" . Barem ja ne znam da moze.

Poslednja izmena:
Ne vredi. 🙁 I ZIP i RAR ga smesno pakuju na MAX.

Pa prosto. Podeli na 2 dela pomocu WinRAR-a i sutradan pokupis drugi deo.

Nazad
Vrh Dno