Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Skinuo sam emule, izgleda mi O.K. ali ne mogu nikako da ga podesim.
Trebao bi da ga podesim da radi na poslu, gde imam konekciju na internet preko lan mreze sa dobrim protokom.Znam koji je administratorski nalog i IP adresu masine preko koje se izlazi na net.Sta dalje i gde podesiti.
Vidim jos da u emule treba ubaciti i internet p2p servere.otkud da znam koji su.
Cim imas firewall, onda je verovatno na njemu otvoren samo port 80 i 443.
Ako zelis da proveris koji su portovi otvoreni, onda skeniraj externi IP, mada ne verujem da ces naci nesto upotrebljivo
Probaj sa programcicem nmap, mozes da ga nadjes na netu, jeste da radi iz command prompta ali shljaka. Pomocu njega ces videti koji su ti portovi uopste otvoreni....
Pozdrav...
Da li portovi 80 i 443 važe (tj da li su default) za hardverske ili za softverske forewallove.
Skinuo sam nmap extra koji radi u windowsu ali kad pokrenem bilo koji scan pojavljuje mi onu ghrešku u windowsu (moram da te zatvorim prijavi microsoftu grešku).Inače dal bi trebao da čekiram UDP scan da bi našao port za izlaz.