Šta je novo?

kako zamaskirati IP

Iguana

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
619
da li je moguce prilikom chatovanja zamaskirati svoj IP? Zanima me jer me jedan dickhead na jednom od domacih kanala, sa nepunih 17 godina, konstantno blokira . Ako ista znaci koristim win xp i operu 6 (ovo poslednje nema verovatno nikakve veze)

silvereye je napisao(la):
da li je moguce prilikom chatovanja zamaskirati svoj IP? Zanima me jer me jedan dickhead na jednom od domacih kanala, sa nepunih 17 godina, konstantno blokira . Ako ista znaci koristim win xp i operu 6 (ovo poslednje nema verovatno nikakve veze)
Moze , koriscenjem laznog proxy-ja. Imas gomilu takvih programa na astalavista.box.sk

problem je u tome shto mirc niko zivi nije uspeo da natera da radi preko proxyja, pa ta opcija otpada.....pretpostavljam da postoje neki programchicci na foru "irc ip hider" ili tako neshto.....

za silvereye-a:
kazi mi koji je kanal i nick u pitanju, mozda mogu neshto da uradim.....

driver je napisao(la):
problem je u tome shto mirc niko zivi nije uspeo da natera da radi preko proxyja, pa ta opcija otpada.....pretpostavljam da postoje neki programchicci na foru "irc ip hider" ili tako neshto.....

za silvereye-a:
kazi mi koji je kanal i nick u pitanju, mozda mogu neshto da uradim.....

E drv ne se*i :D. Sta ako ide preko drenika ?? Tamo nikog ne znas. Znas sa Yubc-a i Verat-a.
BTW cini mi se da znam ko je, ali mu ne mozes nista posto je iz Kosovske Mitrovice. A dovoljno je dobar da su ga vec 4-5 banovali na stalno sa sve IP-om i nick-om i on se svaki put vratio posle max 10-15min. Ako je to taj lik.

Jeste to sam ja :D
Ma shalim se (D)

Nemoj da mi kazete da niko nije cuo za IP spoofing ?

Ako ti vec treba za irc, probaj da iskopas neke starije mirc skripte koje je radila grupa 7th Sphere (ne Extacy serija), posto pretpostavljam da koristis windows. Mozda nisu bazirane na najnovijim mircevima, ali znaju da urade svasta. Bar znam da sam ja kao (sada bivsi) admin nekoliko irc servera imao problema sa njima (a ni ostali admini koji su imali prilike da ih vide na delu ih ne vole).

nisam iz kosovske mitrovice. nego iz bataje. ali nema veze. resen problem. zlatna rec i gvozdena vrata otvara

silvereye je napisao(la):
nisam iz kosovske mitrovice. nego iz bataje. ali nema veze. resen problem. zlatna rec i gvozdena vrata otvara

Ne kazem da si ti, nego da je taj lik

Nazad
Vrh Dno