da li je moguce prilikom chatovanja zamaskirati svoj IP? Zanima me jer me jedan dickhead na jednom od domacih kanala, sa nepunih 17 godina, konstantno blokira . Ako ista znaci koristim win xp i operu 6 (ovo poslednje nema verovatno nikakve veze)
Moze , koriscenjem laznog proxy-ja. Imas gomilu takvih programa na astalavista.box.sksilvereye je napisao(la):da li je moguce prilikom chatovanja zamaskirati svoj IP? Zanima me jer me jedan dickhead na jednom od domacih kanala, sa nepunih 17 godina, konstantno blokira . Ako ista znaci koristim win xp i operu 6 (ovo poslednje nema verovatno nikakve veze)
driver je napisao(la):problem je u tome shto mirc niko zivi nije uspeo da natera da radi preko proxyja, pa ta opcija otpada.....pretpostavljam da postoje neki programchicci na foru "irc ip hider" ili tako neshto.....
za silvereye-a:
kazi mi koji je kanal i nick u pitanju, mozda mogu neshto da uradim.....
silvereye je napisao(la):nisam iz kosovske mitrovice. nego iz bataje. ali nema veze. resen problem. zlatna rec i gvozdena vrata otvara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari