Šta je novo?

Kako vratiti contact listu u ICQ-u?

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Znaci posle duzeg vremena instalirao sam ICQ, i ostao bez svoje kontakt liste, ali se secam da sam proslog puta prilikom logovanja dobio listu korisnika sa kojima sam pricao pre uninstaliranja programa. Da li postoji neka caka da se ne cimam ponovo, i ne trazim autorizacije...

normalno da da - moras da imas samo tu stau "kontakt listu" i nju presnumis u sadasnji aktuelni folder.. restratujes icq..

Ma ok, ali je ova situacija malo komplikovanija. Ortakov hard na kome je sve to bilo je crkao, tako da je to nemoguce uraditi na taj nacin, al' sam mislio da nesto drugo moze...

Zar ovaj novi ICQ ne vraca staru kontakt listu sam kada ga instaliras i registrujes se kao existing user sa svojim UIN-om?
Valjda se baza sa userima cuva i update-uje na njihov server, jedino ako hoces da imas ceo history, onda lepo uzmes database fajlove sa prethodnog icq-a i stavis ih u dir novog, uradis DB converter (ide uz ICQ) i toliko :)

Pozdrav :wave;

E pa na to sam i mislio, i cudno mi je sto nekad hoce a nekad ne, pa reko mozda ima neka caka...

da novi 2002 to omogucava (Amon nije napisao koju je verziju imao.. pa sam pretpostavio da je neka starija (posto icq dugo nije koristio...)) - nesto i on brljavi - prijavljuje neke ljude duplo ...

Skinuo sam novi ICQ, ali gde je opcija?

Ja NE mislim na opciju da ucitam user list-u sa harda, vec na ono sto je petri rekao

Amon_Ra je napisao(la):
Skinuo sam novi ICQ, ali gde je opcija?

Ja NE mislim na opciju da ucitam user list-u sa harda, vec na ono sto je petri rekao

Da bi skinuo listu sa njihovih servera, cini mi se da moras prvo da je uploadujes, tako da ako je nisi uploadovao pre nego sto ti je crk'o hard mislim da neces moci da je skines (jer je nema) sa icq servera.

Vrh Dno