Šta je novo?

Kako vam se dopada ovaj Panasonic?

sivuk

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2003
Poena
620
Moja oprema  
Mobilni telefon
Poco X7 Pro
Trazim telefon za moju lepsu polovinu. Po specifikacijama je super, ali me zanimaju konkretna iskustva, ili barem first look misljenja lokalnih strucnjaka :)

Ima prelep displej od 2.2" [mada negde pise da je 2.5"], rezolucije 320x240, sa 16 miliona boja :zgran: Prava je steta sto nema SD/MMC slot...

No, posto ona ne gleda filmove na telefonu, i vec ima MP3 player, solidnih 32Mb interne memorije bi bilo sasvim dovoljno...

Upadljivo lici na V3, ali to uopste nije lose :)

Dakle, Panasonic VS3, trenutna cena 180e, potencijalni vlasnik zena :D ,sta kazete?

panasonic-vs3_00.jpg

Full review

Rekao bih tu kupi,stvarno je fina spravica za zensko ali se postavlja pitanje sta da mu radis kad se pokvari?Burazer mi ima u servisu par Panasonic-a za koje ni u BG-u nema delova pa sem ako ne menja telefone bar 2-3 godisnje onda bolje nesto poznatije,na primer SE Z520!?
link -> http://www.mobilnisvet.com/mobilni/778/Sony-Ericsson/Z520i
Pozdrav ,)

Zakon sprava za te pare, bar sto se tice dizajna ... ako trazis funkcije uzmi u obzir i sharp tm200:)

ali u svakomslucaju egzotika... gde ce ga kasnije prodati/menjati? ako nesto crkne, samo "dobar dan" u servisu ima da kosta 20€

Nazad
Vrh Dno