Šta je novo?

Kako vam radi Skype?

Nabukodonosor

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2003
Poena
815
Kod mene ceo dan od jutros se vrti sivo, pokusava da se konektuje. Uspeo je u par navrata ali samo na nekoliko minuta. Evo pokusavam i na laptopu na drugom OS-u drugi nalog i isto. Rece mi sestra da je i kod nje slicno ceo dan. Kako je kod vas? Jel vam radi danas skype uopste? Telekom ADSL je u pitanju kao internet provajder.

Ne radi danas uopste kako treba. Ceo dan ispada niti moze da se dluje sa njihovog sajta izbacuje ovbavestenje da im se serveeri nesto raspadaju (slobodan prevod:D).
Tako da nema brigas do njih je :).

Super. Mislim, nije. Evo pokusavam i preko Mirande da se konektujem na Skype ali nece. Ne znam koji im je ceo dan.

Ne radi:mad:

meni pre 18 radilo posle 19:30 - ne radi. kod njih je nesto zeznuto zesce

Evp kod mene proradilo malopre.Na sbb-u sam.

Isti problem i kod mene...:mad:
P.S Upravo ponovo proradilo.
Ponovo problem :mad:

Poslednja izmena:
Takodje zeza od druge polovine dana i mene,a vec satima je siv nikako da pozeleni...

Proradilo od jutros.

Skype supernode serveri su offline, zato sve nas zeza skype.Sada pokušavaju da srede problem i kreiraju neke mega-nodove koji treba da opslužuju korisnike dok se problem sa supernodovima ne sredi.

Proradio Skype...

Pa jeste bio je u nekom tripu meni je pisalo da sam onlline ali nikoga nije bilo sem mene tako da je bilo cudno i ja sam se pitao sta se desava...

Jel se dešava nekom da skajp koristi bandwith iako je u idle rezimu, tj. bez aktivnih razgovora i chatova? Evo meni trenutno netlimiter pokazuje da skajp koristi oko 5 kbyte download i 5 kbyte upload.
Verzija 5.0.0.156

Pa mora da komunicira sa serverima zar ne? :D

Ok, da komunicira, ali za to mu traba manje od jednog kilobajta. Evo sad pratim, kad je normalna situacija, na svakih nekoliko sekundi on zauzme do 0.3 kilobajta down i up. A kazem da mi se desava situacija da neprekidno skida i salje podatke brzinom od 5 kilobajta i to radi sve dok ga ja ne ugasim i startujem ponovo. Onda se unormali i bude kao sada.

znači ne verujem...

ukinuli su besplatan screen sharing sad...
svašta :S

mora premium da se uplati...

u nekim situacijama mi je bilo zgodno podeliti sadržaj ekrana s sagovornikom, sada ne znam šta da radim?

ima li neka alternativa? gtalk kolko znam nema tu opciju... o msnu i yahoo messengeru da ne govorim...

guglajući našao sam neki program teamviewer? može mi li neko reći kakav je to program i da li je dobar, piše na zvaničnom sajtu da je besplatan, ali opet imaju neke verzije koje prodaje, tako da slabo šta razumem...

Kod skypa je sad moguce samo 1 na 1 video call, sve preko se placa. Preteruju bas, ubice skype.. cak ni mesecna pretplata nije povoljna.

Cudi me da do sada nema neki alternativni skype...

Alternativa ima ali nisu ni priblizno kvalitetni i popularni kao Skype.

Pa bili bi popularniji cak, da ima nesto sto moze da mu izadje na crtu, jer ako je add free i funkcionalnost na mestu uspeh bi bio zagarantovan. Pitanje je, zasto neko ne napravi nesto korisno, svi ti silni programeri koji mastaju da postanu Cukerberg jednog dana. Eto im prilike, ali niko da se dovati posla.

zar ne moze to sto hocete preko google hangouta da se izvede?

Nazad
Vrh Dno