Šta je novo?

Kako utisati CM380W?

LiLa

Čuven
Učlanjen(a)
01.07.2002
Poena
620
Znaci ima li ko predstavu kako se moze utisati Cooler Master extreme power380w?

Nadji silent ventilator i zameni. oko 400-600din

Jel uspelo.......sa promenom ventilatora......??
jel manje urla.......??
i ja se mislim sta da radim ...da li da menjam vent. napajanje je extra ali urla ko nezdravo .... jos se mislim s obzirom da je pod garancijom jos dugo dugo.

Jeste uspelo je...ma prodao sam ga samo tako,nema sanse vise da uzmem napajanje da nema 12cm ventilator barem...

Koliko se buka smanjila??Vredno li je truda kupovine i zamene vent.?Koji ventilator si stavio???

Nisi me razumeo prodao sam ventilator ali zajedno sa napajanjem ;),jer kao sto rekoh neko sa 12cm ventilatorm cu sad da pazarim,buka je zaista bila ogromna...

Sto se napajanja tice moram se pohvalti da sam prosle nedelje uzeo CM 430 wati napajanje sa 120 cm fanom i sve najbolje o njemu.Extreme power,garancija 3 god.,MTBF 100000 sati a necuje se.Posle kineza kojeg sam imao jer nije doticalo para za ovo je kao iz fice u ferrari.Napajanje je atx 2.01 i 20+4 pina koji mogu i da se odvoje sa konektora,kablovi u kosuljicama.Super a jeftinije od negog chiefa i sl.Naponi stabilni i u normali.Buka jeste problem a u radnji su mi rekli daj 1500 dindzi vise i uzmi ovaj od 430w a ne taj od 380w i uzivaj.Tako i bi.Ne uzimam napajanje svaki dan a verovatno ni ostali pa kad vec uzmem docekam da skupim i uzmem.

CM je izmenio program, sada nudi samo 380W/430W sa 120mm fanom, beše PCAR oznaka umesto PMSP koji više neće stizati.

A PCAR?Kad ce oni stizati i da li ce biti razlike u ceni?

Moje nosi oznaku rs-430-pmap i u zagradi je pasive PfC.Platio sam ga 50 eura iz nemacke a kada je stiglo nisam se pokajao.Teze je neko moje kinesko kuciste.

LiLa je napisao(la):
Nisi me razumeo prodao sam ventilator ali zajedno sa napajanjem ;),jer kao sto rekoh neko sa 12cm ventilatorm cu sad da pazarim,buka je zaista bila ogromna...

OK!!! pitam te samo koji vent si ubacio (ako se secas)... i koliko se smanjila buka...

Sta mi predlazete da radim ,napajanje je pod garancijom tek otpocelom....
da menjam(za sta?), da otvaram i ubacujem drugi vent....???
Probao sam ga sa razlicitim racunarima,plocama,procesorima,razl.br.uredjaja...
isto urlanje.......vazdusne mase....!!

Procitaj ponovo postove. Smanjio je buku tako sto je promenio napajanje. Nije ni pokusavao da promeni ventilator u napajanju.

OK!skontao sam!
Neko drugi probao da zameni...?
ja se mislim sta da mu radim....na kraju cu ga iskasapiti...samo ako me dovoljno izludi..

Nazad
Vrh Dno