Šta je novo?

Kako uraditi dve stvari?

jovajsha

Čuven
Učlanjen(a)
24.07.2003
Poena
619
Prva je šta staviti na mesto gde sam malo ogrebao crni lak sa PCB-a grafičke :zgran: (mada sve radi OK nego me nervira kad se vide oni vodovi) pri pokušaju da skinem 'ladnjak, a druga je kako skinuti glupi hladnjak kad oni plastikanci neće da prođu kroz rupe ? :D

Pa uzmi crni marker pa zafarbaj malo PCB :D pa onda malo spic kljesta ili pincetu pa izvuces sa druge strane ta dva plastikanera i polako ali sigurno cimaj hladnjak levo-desno ili desno-levo, kako hoces :D

Pa ja sam i grebnuo PCB špic kleštima stiskajući one plastikance, mada sam ih stiskao sa strane suprotne kuleru, tj gornje u kućištu. Tako mi nekako bilo logično.
E šta ako je marker provodnik pa spojim dva voda i onda mogu da :wall:

jovajsha je napisao(la):
E šta ako je marker provodnik pa spojim dva voda i onda mogu da :wall:

Probaj crni lak za nokte u tankom sloju. Marker (boja) nije provodnik.

Poslednja izmena:
Samo lak za nokte nista drugo.Uzmi od keve svoje sigurno ima,sad ne verujem bas
crni(mozda sestra ili devojka)moze i providni i nalakiras(ako ne znas daj njima nek to urade za tebe.Bitno je da bude tanak sloj,smes i drugi put samo tanko,zapamti.Savet kad skidas pl.osigurace nemoj koristiti spicaste kleste nego koristi najobicnije samo uzmi parce izolir trake sto deblje to bolje i stavi ga preko krajeva klesta tako da ti budu zasticeni i da ne mogu da ostete PCB plocu.

Poz.....

noki je napisao(la):
Samo lak za nokte nista drugo.Uzmi od keve svoje sigurno ima,sad ne verujem bas
crni(mozda sestra ili devojka)moze i providni i nalakiras(ako ne znas daj njima nek to urade za tebe.Bitno je da bude tanak sloj,smes i drugi put samo tanko,zapamti.Savet kad skidas pl.osigurace nemoj koristiti spicaste kleste nego koristi najobicnije samo uzmi parce izolir trake sto deblje to bolje i stavi ga preko krajeva klesta tako da ti budu zasticeni i da ne mogu da ostete PCB plocu.

Poz.....

Veoma originalno...

Nazad
Vrh Dno