Šta je novo?

kako ukloniti RAR password?

WinRAR-om nije moguce.

Mislim da nije moguće uopšte. Šifra se ne nalazi valjda nigde u fajlu nego je cela arhiva enkriptovana uz pomoć šifre. Tako da je potrebno prepakovati celu arhivu.

Pa valjda shifra tu postoji da je ne bi otkrio ? :) Jedino shto mozesh je da koristish program za skidanje passova i sa velikom bazom rechi, ali ako je shifra rRIwoQpdS, a verovatno jeste :), ne mozesh je provaliti.

Poslednja izmena:
A u cemu je problem "prepakovati"? Onako pitas, ili imas veliki broj fajlova ili ...

srecom kod rara je to nemoguce... dakle ko sto ljudi rekose, pakuje sa sifrom i ne gine ti repakovanje..

Da ne otvaram novu temu... Skinuo sam e-book koji je rarovan. Imam password... Nailazim na 4 zipovana fajla i u svakom je po jedna rar arhiva. Te arhive nisu pod sifrom, medjutim ne mogu da raspakujem pdf fajl, a objasnjenje je Ypu need to have the following volume to continue extraction! Insert a disk with this volume!
WTF se ovde desava? Molim vas pomagajte

MightyLemon je napisao(la):
Nailazim na 4 zipovana fajla i u svakom je po jedna rar arhiva.

Sve te rarovane arhive trebas da stavis u isti dir (kada ih otpakujes iz tog zipa)...To su (najverovatnije .r01,.r02,.r03,.r04)

You need to have the following volume to continue extraction! Insert a disk with this volume!

Verovatno si krenuo da otpakivas pocetnu arhivu (.rar,ali ti fali .r01 ili neki drugi).....kad ih sve poredjas u isti dir on ce iz svih arhiva redom poceti da otpakiva "delove" glavnog fajla,i na kraju da ih spoji u taj jedan .pdf

Da ne otvaram novu temu... Skinuo sam e-book koji je rarovan. Imam password... Nailazim na 4 zipovana fajla i u svakom je po jedna rar arhiva. Te arhive nisu pod sifrom, medjutim ne mogu da raspakujem pdf fajl, a objasnjenje je Ypu need to have the following volume to continue extraction! Insert a disk with this volume!
WTF se ovde desava? Molim vas pomagajte

Trazi ti nastavak arhive koju si poceo da raspakujes.
Nekada se jedna velika arhiva delila na 1.38MB arhivice da bi mogao da ih prebacis na vise disketa.

Edit:
Timing is everything Twix ;)

Poslednja izmena:
Hvala puno!
Resen problem :D

Moze li neko da mi preporuci neki dobra program za otkljucavanje arhive, da mi da link ili tako nesto...
Hvala

Vrh Dno