Šta je novo?

Kako ukljuciti PhysX

Masinist

Slavan
Učlanjen(a)
14.06.2006
Poena
345
U pitanju je igra Cryostasis
U meniju za podesavanje videa:
Hardware Physics: On
Advanced PhysX effects: Off
Ovaj drugi ne mogu nikako da ukljucim !!!
Ostalo sam sve upalio na High cisto da vidim kako to izgleda pa makar i u slide-sou bilo...
Instalirana engleska verzija i jos Cryostasis PhysX patch
Da nema jos neki patch ili se to ukljucuje negde drugde ?!?

PS. Stavio sam ovde pitanje, jer se mozda i u drugim igrama tako PhysX ukljucuje.

Da li si ukljucio PhysX u nvidia control panelu ?

physx.jpg

a sta mislis koliko je pametno sa 8800GT da peglas i i gricu i fiziku?

jesam, tj. i bilo je ukljuceno
cak sam i Repair na instalaciju PhysX i nista...
Mozda cu morati ceo sistem podici jer ne mogu da nadjem ono kad pustis loptice, klikere i sta sve ne (to su testovi PhysX )

ma imam poslednje drajvere sa Nvidia sajta....
Moracu na brzinu (mozda i nocas) narezati poprilicno DVD-ova pa ovih dana podici XP SP3

a sta mislis koliko je pametno sa 8800GT da peglas i i gricu i fiziku?

zašto da ne, da rastereti malo procesor ako već igra podržava... možda i ne bude neki framerate drop... ja recimo na mom laptopu imam slab procesor, a grafičku "realtivno" jaku (u rangu stone 8800 320 recimo), pa rasteretim proc neki put... ja recimo neke ut3 igre ne mogu da igram lepo ako ne uključim fiziks. pratio sam zauzeće procesora na ekranu na tastaturi dok igram, i konstantno je 100%. igra isto secka i kad smanjim sve na minimum i kad povećam sve na max, procesor me koči. kad uposlim grafičku da radi fiziku onda mi lepo radi...

Imas na oficijelnom forumu igrice Patch za Physx za Cryostasis. Samo pazi ako koristis narodnu verziju :)

A i tada nisam siguran da mozes da ukljucis Advanced Physx jer su ti "jachi" efekti ipak rezervisani za GTX200 seriju kartica.

Pogledacu sutra u igrici sta mi pise pa cu da ti javim ovde.

Pozzz

deinstalirao sam PsyhX i displej drajvere i ponovo instalirao i nista !
Cini mi se i kad ponovo podignem sistem nece biti nista od ukljucivanja tih efekata...

deinstalirao sam PsyhX i displej drajvere i ponovo instalirao i nista !
Cini mi se i kad ponovo podignem sistem nece biti nista od ukljucivanja tih efekata...

a zasto toliko patis od fizike??? ako ti ovako dobro radi budi srecan cuti i igraj...

ma ne patim, nisi me razumeo...
Hocu da VIDIM u cemu je razlika sa tom Advanced fizikom i bez nje !
da se uverim ili razuverim u neke komentare licno !

Nazad
Vrh Dno