Šta je novo?

kako uci u bios

kovle

Slavan
Učlanjen(a)
29.03.2008
Poena
350
na laptopu toshiba Satellite 2450-S203. Poceo je mnogo da brljavi windows pa hocu da instaliram drugi ali ne znam kako da udjem u bios. Pa ako znate recite. Unapred zahvalan

Najčešće se ulazi pritiskanjem tastera Delete. Ako to ne upali, baci pogled na ovo.

Najčešće se ulazi pritiskanjem tastera Delete. Ako to ne upali, baci pogled na ovo.

E nasao sam kad se podize onda ESC pa F1. Ako mozes da mi odgovoris imam na laptopu instaliran neki xp, ali je mnogo spor, mnogo brljavi. Ja sam hteo da instaliram novi. Ali da izbrisem ovaj prethodni da ne radim instalaciju preko novog. Kako da formatujem ovu particiju na kojoj je stari xp, posto kad idem na format pise da ne moze valjda zato sto je tu instaliran operativni

Bootuj sa xp-cdom pa ce ti se samo kazati :)

Pošto imam jednu "Tobishu" u kući, znam da je uz nju dobijeno milion glupih stvarčica koji se otvaraju u system tray-u ili zauzimaju resurse. Probaj da ih pogasiš što više, sistem će ti se ubrzati. I naravno, preporučljivo je da očistiš laptop programima poput CCleaner-a, RegCure-a, da defragmentuješ hard disk, proveriš viruse, spyware, malware itd.

Ovo je u slučaju da želiš da izbegneš reinstalaciju wina.

Media test failure. Check cable To mi pise kad ubacim disk i kad hocu da butujem sa njega. Sta je sad pa to

Nazad
Vrh Dno