Šta je novo?

Kako u Flashget da vidim "total left time"

ZLI

Čuven
Učlanjen(a)
30.08.2002
Poena
620
Dakle, kako u programu Flashget da vidim ukupno preostalo vreme za download ? Npr. kada ubacim gomilu linkova sa rapidshera skidaju se prva tri ostali cekaju i samo za ta tri aktivna mogu da vidim vreme downloda ali ne i za ostale na cekanju. Ima onaj mali program za rapid koji prikazuje ukupno vreme za sve linkove ali taj prog mi zbog drugih stvari ne odgovara.

Da li ovo moze da se nekako namesti u Flashgetu ili nekom podjednako dobrom download menageru za rapidshare.
PS sa cime proveravate ispravnost linkova ?

Ne može to u FlashGetu, skini jDownloader, on proveri ispravnost linkova pre skidanja i pokaže ti ukupnu veličinu nečega što skidaš, a u više datoteka je (plus ga grupiše pod jednim "tabom"). Probaj, verujem da bi ti se svideo.

Ne moze flashget to da ti izracuna,on samo racuna aktivne downloadove.Ali najlakse ces izracunati tako sto ces skinuti 1 fajl od 100 mega i videti za koje je vreme skinuo.Ja imam 512k i znam da mi za 100MB treba oko 30 minuta,za 1Mbit ti treba 15 i tako dalje.
A sto se tice proveravanja linkova,svaki filehosting ima svoj link checker.Za rapidshare idi na njihov sajt i izaberi opciju Rapidtools pa onda rapidshare checker i ubacis linkove i to je to

Vidim da ne moze ,meni treba oko9-10 min za 100 mega ali glupo je da ja racunam kada stavim svasta na listu raznih velicina... steta za flashget inace bi bio naj bolji za rapidshare ima i plungin za firefox linkchecker sa kojim se linkovi provere i ubace direktno u flashget.

Nazad
Vrh Dno