Šta je novo?

Kako to radi Leadtek:)

Broz

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
18.09.2000
Poena
740
evo kako majstori hlade gf4ti serijal kartica...licno mislim da ga malo preterase inace sistem se zove bi-turbo i njihov je patent:)

Secate se onoga tipa sto je bio na tv SOS? On ima biturbo u gacama:). Toliko o tome :D.
Kartice sa hladnjacima iz jednog dela koji pokrivaju i proc i memoriju
se slabije klokuju. Toliko :)

Ne mora da znaci, Removeru... Mislim da ce ova karta biti AVION! :)

Ne da karta leti, nego od tolikih hladnjaka dobijes upalu misica dok je ne ugradis. Kao da si ugradjivao radijator u kuciste :D

Kupis skines ona dva smesna coolera i stavis 80mm posto moze ladno da stane i onda OC-jes.

Leadtek je uvek bio avantgarda u izradi video kartica. Pored fenomenalne slike uvek su se isticali nekim posebnim sistemom hladjenja koji je i vrlo efikasan. Trenutno mi je u masini Leadtek GF2 TI i samo kod njega sam video da kuler stoji pored hladnjaka, a opet uspesno hladi. Kada se digne core na 275Mhz ne prelazi 48C (ima hardverski monitoring).

Ta kartica je nesto najlosije sto je izaslo iz leadtek-a a kuler je blago receno katastrofa! oni su se jedva izvukli iz tog fijaska jer je bilo milion reklamacija. jedan od tih nesrecnika sam i ja a kartica je trenutno na reklamaciji na newegg-u. taj nesrecni sliv biring kuler otkazuje garantovano za najvise 1 godinu. ljudi sa newegg-a su se i javno izvinjavali zbog toga ali nisu oni krivi jer je nisu oni ni napravili. 2d je veoma los i ne znam sta bi leadteku da napravi takvu karticu..

Broz je napisao(la):
Ta kartica je nesto najlosije sto je izaslo iz leadtek-a a kuler je blago receno katastrofa! oni su se jedva izvukli iz tog fijaska jer je bilo milion reklamacija. jedan od tih nesrecnika sam i ja a kartica je trenutno na reklamaciji na newegg-u. taj nesrecni sliv biring kuler otkazuje garantovano za najvise 1 godinu. ljudi sa newegg-a su se i javno izvinjavali zbog toga ali nisu oni krivi jer je nisu oni ni napravili. 2d je veoma los i ne znam sta bi leadteku da napravi takvu karticu..

Ne znam da li si ozbiljan ili se zezas, sto se kulera tice ne znam, mozda je i tako, a mozda to vazi za prve serije, ali slika u 2D je definitivno jedna od najboljih koju sam video na GF2 karticama, nista losija nego na Asusu i Gainwardu. Uostalom svrati do mene, blizu si, pogledaj i sam se uveri.

Kako to mislis da li sam ozbiljan-pa nisam umobolan da se zezam na takav nacin. Ne znajm da li se secas ali postavio sam topik kad je stigla kod mene a to je bilo pre jedno godinu dana mozda godinu ipo... Inace to je isti sistem hladjenja kao i kod moje samo je tvoj cip gf2ti a moj je bio gf2pro i naravno druga je ona mala nalepnica u gornjem desnom uglu...

pozdrav

PS verujem ja tebi samo ti zelim mnogo vise srece nego sto sam ja imao...

Vrh Dno