Šta je novo?

kako spreciti varanje u CS

blue

Čuven
Učlanjen(a)
12.03.2002
Poena
785
HITNO. Kako spreciti varanje u Counter Strike-u. Posto pojedinci (u igraonici) koriste, ali ne mogu uvek ustanoviti ko. Postoji li neki kod za sprecavanje varanja, ili barem neki patch.

Prvo treba da podigneš permanentni CS server (dedicted) i da dodas HlGuard 1.01 (mislim da je to poslednja verzija). Kako sve to da uradiš imaš uputstvo koje sam na pisao u nekom od pređašnjih postova...

Stevs je napisao(la):
Prvo treba da podigneš permanentni CS server (dedicted) i da dodas HlGuard 1.01 (mislim da je to poslednja verzija). Kako sve to da uradiš imaš uputstvo koje sam na pisao u nekom od pređašnjih postova...

Zdravo imenjace!
Ja samo da te pozdravim!

[wash&go] CTEBAH

blue je napisao(la):
HITNO. Kako spreciti varanje u Counter Strike-u. Posto pojedinci (u igraonici) koriste, ali ne mogu uvek ustanoviti ko. Postoji li neki kod za sprecavanje varanja, ili barem neki patch.

Nikako, jednostavno zaboravi na to.
Varanje prati igru u maximum 1 dan, znaci cim izadje nova verzija igre, za 1 dan imas cheat za nju.

Re: Re: kako spreciti varanje u CS

laxduke je napisao(la):
Nikako, jednostavno zaboravi na to.
Varanje prati igru u maximum 1 dan, znaci cim izadje nova verzija igre, za 1 dan imas cheat za nju.

Naravno da će uvek moći da se vara, ali ipak je bolje skinuti bilo kakav anticheat koji otkriva makar i deo chaetova i to je bolje nego ostaviti server na milost i nemilost chaetera...

Vrh Dno