Šta je novo?

Kako spojiti PC i LCD TV 32"

suppa™

Cenjen
Učlanjen(a)
25.06.2009
Poena
169
Pozdrav svima,

Imam par pitanja u vezi povezivanja racunara sa lcd-om.

Posjedujem LG 2000 32" HD ready LCD, graficku ATI Radeon 4670 1gb ddr sa DVI i HDMI izlazom a monitor od PC mi je LG Flatron 17". Windows 7 professional operativni sistem.

Naime ono sto meni treba a to je da mogu surfati na internetu i u isto vrijeme pustati HD ripove na LCD TV. (ukoliko je to ikako moguce posto dijelim sobu)

Danas sam kupio kabal HDMI to HDMI i spojio PC i TV ali nema sanse da skontam kako ovo gore navedeno izvesti. Ne moram napomenuti da sam noob u ovome svemu.

Hvala unaprijed

Poslednja izmena:
kada sve povezes, racunar bi trebao da prepozna da imas dva displeja.
otvori ATI Catalyst za podesavanje graficke karte i pronadji u Desktop & Display i izaberi u opcijama podesavanje za Extended desktop
onda na jednom ekranu mozes da surfujes, a da na drugom ide film...

kada sve povezes, racunar bi trebao da prepozna da imas dva displeja.
otvori ATI Catalyst za podesavanje graficke karte i pronadji u Desktop & Display i izaberi u opcijama podesavanje za Extended desktop
onda na jednom ekranu mozes da surfujes, a da na drugom ide film...
A mene sve to takodje interesuje ali samo sto ja imam Samsung LE26B450 i Palit 9800 GT. Gde ja da namestim to sa extended desktop. Supruga zeli da gleda ocajne domacica a ja zelim da blejim na netu :))

EDIT:
Uspeo sam, samo me interesuje da li ce sve biti u redu sa kompom ako npr. pustim film da ide preko tv-a a ja igram recimo Medal of Honor na kompu ?

Poslednja izmena:
mislim da nece biti problema :D

sem ako ne stucnu zeni Ocajne domacice, pa ti strada neki organ :D

Ako je film HD pogami ce da sece i jedno i drugo ( osim ako ne upalis dxva )

ili ce raditi ili nece, vatru u kucistu ne ocekuj :D

:laugh: Znaci opusteno mogu tako. Mislio sam da se ne sprzi kartica ili nesto. Nemam iskustva sa time. Dali si ti probao tako nesto ?
Probao ja ...
Igrao sam LoL dok mi na druga drugom monitoru isla tekma a na trecem livescore...
Kakvo crno sprzavanje ;)

Imam laptop sa HDMI izlazom, pa me zanima da li prilikom povezivanja sa LCD-om (koji za neki dan kupujem) putem istog, mogu istovremeno da posaljem zvuk i preko muzicke kartice na svoj jazz speakers sistem koji ima samo 5.1 ulaz?

moze zvuk preko HDMI na TV pa sa TV na liniju... ali ne ocekuj cudo, tj. 5.1 - samo stereo

Nazad
Vrh Dno