Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
na pocetnoj stranici mog sajta http://www.betpub.com
se vidi donji scroll iako nema nicega desno...Kako se skida taj scroll, treba mi malo detaljnije objasnjenje.
Hvala!
Jaoj, u mnogo sam velikoj guzvi, pa nemogu da stignem da objasnim, izvinjavam se sto nisam odgovorio na PP, a MadMax, sklonicu pa cu da ti javim, a mogao bi da mi posaljes stranicu na mail [email protected]
Edit : Na stranici koja je sad prva nema skrola, ako treba da se skloni na nekoj stranici ti mi to sibni na mail, i napisi sta, pa cu da prepravim... OK ?
Ajde objasni i nama koji nismo dobili e-mail. Naime pronasao sam nesto da u IE6-ici postoji bug koji dodaje nekih 15px na svaku stranicu pa da to pravi problem, ali oduzimanjem 15px margine nisam uspeo da resim problem, ako je resenje lako podeli ga sa nama puno bi mi znacilo.
E, izvini mixi, ne stizem, mnogo sam zauzet ovih dana, a u ovom njegovom nisam provalio gde je problem, ali sam napravio novu stranicu sa frame-ovima, i ucitao one stranice, i sve lepo radi...
Ako imas neku stranu posalji na mail [email protected] da ti prepravim, a ako ne za koji dan cu da provalim u cemu je greska, sad sam u guzvi.....