Šta je novo?

Kako skinuti ili prebaciti pesme na iphone?

ilijadu

Cenjen
Učlanjen(a)
20.03.2014
Poena
154
Zanima me kako da prebacim ili skinem muziku na iphone. Ja sam gledao nesto na netu, ali me zanima misljenje korisnika.

iTunes... pisalo se o tome dosta...

Instaliraš itunes, spojiš telefon na računar i onda ručno vučeš muzičke fajlove i spuštaš u music - telefon na iTunesu..

A da li ima neka aplikacija ili nesto slicno, jer ne mogu svaki cas da povezujem iphone sa kompom, mislim malo je nezgodno.

Pa odakle bi da prebaciš muziku? Ako misliš na neki download, onda ne može, jedino da kupuješ na iTunesu. Inače, ne treba ti kabl da bi spojio Iphone sa kompom preko iTunesa

Poslednja izmena:
A da li ima neka aplikacija ili nesto slicno, jer ne mogu svaki cas da povezujem iphone sa kompom, mislim malo je nezgodno.
Čačkaj malo :) Uključi iTunes Wi-Fi Sync pa kada su ti računar i iPhone na istoj Wi-Fi mreži sinhronizuj. Ili koristi neki od servisa tipa Deezer, Spotify gde imaš mogućnost da preuzmeš muziku pa slušaš Off-Line (ne mora da si na internetu non-stop)

Možeš koristiti iTools ili iFunbox. Mnogo jednostavnji od iTunes, ali moraš imati instaliran iTunes zbog drajvera. Nekima na iOS8 radi, nekima ne.

Tako je WiFi , Itunes playliste i uživaš. Zapravo je ITunes odličan kad ga skapiraš i kad ti je muzika sređena (mislim Id Tagovana)

Imas i gomilu free music downloader-a na app storu koji muziku skidaju sa soundcloda, itd (ja koristim neku music plus). Ali ovako skunutu muziku mozes da slusas samo iz programa iz koga si pesme skinuo.
Naravno, uvek mozes da uradis jealbreak, skines musicbox (ima i boljih ali sam zaboravio kako se zovu), i tweak brigde (valjda se tako zove) pa sa njim ubacis muziku direktno u itunes iz bilo kog programa, i sve to direktno sa telefona.

Poslednja izmena:
Možeš koristiti iTools ili iFunbox. Mnogo jednostavnji od iTunes, ali moraš imati instaliran iTunes zbog drajvera. Nekima na iOS8 radi, nekima ne.

Sa novim iTunes ništa gore pomenuto ne radi :smash:

Možete koristiti iTunes, ili možete preuzeti muziku iz google store.Another možete koristiti alat transfer iphone da pomogne.

Poslednja izmena:
Imas i gomilu free music downloader-a na app storu koji muziku skidaju sa soundcloda, itd (ja koristim neku music plus). Ali ovako skunutu muziku mozes da slusas samo iz programa iz koga si pesme skinuo.
Naravno, uvek mozes da uradis jealbreak, skines musicbox (ima i boljih ali sam zaboravio kako se zovu), i tweak brigde (valjda se tako zove) pa sa njim ubacis muziku direktno u itunes iz bilo kog programa, i sve to direktno sa telefona.

Koji si car, covek ne zna ni za iTunes, a ti mu preporucujes jailbreak telefona? :D

Pa i ja jb drzim u malom prstu, a licno nemam pojma kako se prebacuje muzika preko itunsa (ili ne daj boze video klipovi).

Meni se dopalo (a nisam ni obracao paznju na to) sto mi auto radio podrzava iphone , pa na mesto fleske mogu da ubacim usb kabal i iphone . Cita svu muziku i puni ga , sto je jako cool . Medjutim radio sam sistem nov vise puta , od kada sam zadnji put radio sunc iphona sa kompom ... I sad da bih suncovao sa novim sistemom na kojem je instaliran itunes , trazi erase sve pa da suncuje , sto je koliko sam shvatio citajuci brise sve :( tako da nista od ubacivanja muzike dok me ne bude mrzelo da restorujem fon od nule .

Nazad
Vrh Dno