Šta je novo?

Kako se vraca obican shut down meni u XP-u?

leksa

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
31.08.2000
Poena
690
Kada sam ga instalirao prvi put pre mnogo meseci, znam da sam negde nasao tu opciju i vratio onaj obican stari meni za shut down, restart i ostalo (umesto ovog sarenoh), medjutim, sad sam nedavno reinstalirao XP i nikako ne mogu da se setim gde sam to menjao, niti mogu da ga pronadjem. Ajde ako neko zna bicu mu zahvalan. Takodje bih voleo da izbacim one screen-ove koji se javljaju prilikom podizanja i gasenja windowsa (ono, loading settings, saving settings i sl...).

Ako si mislio na kompletan stari start meni onda klikni desnim tasterom na Taskbar, klikni na karticu StartMenu i cekiraj Classic Start menu.
Ako si mislio da imas i standardno logovanje onda startuj Control Panel, klikni na User Accounts, izaberi Change the way users log on or off i iskljuci opciju Use the Welcome screen.

Re: Re: Kako se vraca obican shut down meni u XP-u?

pantas je napisao(la):
Ako si mislio na kompletan stari start meni onda klikni desnim tasterom na Taskbar, klikni na karticu StartMenu i cekiraj Classic Start menu.
Ako si mislio da imas i standardno logovanje onda startuj Control Panel, klikni na User Accounts, izaberi Change the way users log on or off i iskljuci opciju Use the Welcome screen.

E bravo, ovo drugo je bilo u pitanju. Pazi kad sam totalno zaboravio. Ono sto sam mislio je kako da mu ukinem one glupave welcome screen-ove (koji se javljaju i pri gasenju racunara), i kako da mu vratim stari shut down dijalog sa onim padajucim menijem umesto ovog novog sa sarena tri dugmeta. Hvala puno...

Nazad
Vrh Dno