Šta je novo?

kako se koristi adobe reader?

Zli bokser

Slavan
Učlanjen(a)
06.10.2005
Poena
350
imam 50 zasebnih pdf fajlova i hocu da mi budu ucitani u adobe rider da mogu skrolujem kroz fajlove,a ne da otvaram jedan po jedan!jel moze to?
ako ne tu,mozda u nekom drugom programu?
hvala

Ja to radim U Adobe Acrobat Proffesional-u. Postoji jednostavna komanda Insert gde se mogu dodavati pdf fajlovi jedan za drugim, u sredinu...

Postoji i Abbyy Fine Reader, znatno manji od Acrobata, a sa kojim moze da se uradi i malo radikalniji edit *.pdf faljova. Naravno i input vise *.pdf fajlova kao kod Acrobata

Edit: u Readeru to nece da moze ...valjda se zato i zove (samo) Reader

Poslednja izmena:
sad sam pogledao taj abbyy i tezak je 37bm,a posto imam dialup,nista od toga!takodje nemam ni acrobat profesional...
pa jel ima neka "uradi sam" varijanta,tipa da ih prebacim nekako u jpeg ili nesto drugo...samo da mogu da skrolujem!
zamisli 50 puta treba da otvorim fajlove...

imam 50 zasebnih pdf fajlova i hocu da mi budu ucitani u adobe rider da mogu skrolujem kroz fajlove,a ne da otvaram jedan po jedan!jel moze to?
ako ne tu,mozda u nekom drugom programu?
hvala

Adobe Reader moze da otvara vishe fajlova od jednom, mada to ume da uspori mashinu. Jednostavno, kad odesh na File -> Open selektuj sve PDF-ove koje hoces da otvoris. Izmedju njih se kreces iz menija "Window" tj. lista trenutno otvorenih fajlova se nalazi na dnu menija.

Ako imas neki od grafickih programa (INDesign, verovatno i Quark), probaj da importujes pdf-ove u jedan dokment, a zatim ih exportuj kao *.pdf.

Adobe Reader moze da otvara vishe fajlova od jednom, mada to ume da uspori mashinu. Jednostavno, kad odesh na File -> Open selektuj sve PDF-ove koje hoces da otvoris. Izmedju njih se kreces iz menija "Window" tj. lista trenutno otvorenih fajlova se nalazi na dnu menija.

To mu dodje isto kao i da otvara jedan po jedan fajl, mada je donekle olaksano jer dole u tabu ima pregled svih fajlova kao i u meniju "Windows"
A posto njemu treba da skroluje kroz fajlove, tj, da edituje sve fajlove u jedan, treba mu neki Pdf editor za to.

Evo jedan sjajan programcic za spajanje vise *.pdf fajlova u jedan, tezak 2.7Mb
PDF Splitter v2.50
Nije besplatan, ali lepo radi

Nazad
Vrh Dno