Šta je novo?

Kako sacuvati incomplete fajlove u BitComet-u?

mihailo

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
619
i kako ih prebaciti na drugi racunar radi njihovog finalizovanja? :)

Hm kolko se ja secam, incomplete fajlovi imaju extenziju *.bc! na kraju. Da bi nastavio download na nekoj drugoj mashini mozhes da uradis sledece:

1. prekopiras taj incomplete fajl na drugu mashinu
2. takodje prekopiras i torrent fajl na drugu mashinu
3. predpostavicemo da je na drugoj mashini isto BitComet
4. pokrenes torrent fajl na drugoj mashini
5. kao putanju gde ce skidati stavis tachno onu gde si prekopirao incomplete fajl
6. izaberes akciju download later, cisto da ne bi poceo odmah da downloaduje
7. stisnes OK i uradis desni klik na stopirani torrent, izaberes opciju manual hash check (ili tako nesto napamet pisem)
8. sacekas da BitComet proveri taj incomplete fajl i sam skonta kolko je procenata skinut vec bio
9. i kada skonta onda samo startujes taj torrent (play) i on ce da natavi tamo gde je stao :p

Mozda i ne mora 6. korak da se stopira torrent, mozda ce on automatski da uradi hash check, ali sta je sigurno sigurno je :)

Poslednja izmena:
tnx, sutra verovatno cu sutra ovo raditi, pa javljam uspesnost akcije.
:wave:

Izmena extenzije za incomplete fajl: nije *.bz nego *.bc! (sa sve uzvichnikom :p)

Nesto mi je cudno bilo posto sam napamet pisao pa sam sada otisao da proverim i sam :)

Ili da preskocimo komplikovanje :D
Jednostavno iskopiraj ceo C:\Program Files\BitComet\*.* direktorijum ;) :d

3. predpostavicemo da je na drugoj mashini isto BitComet
Ja sam svojevremeno neke fajlove započete u BitCommetu ladno nastavio u Azureusu (BitCommet je tada imao neki bag pa se nisam mogao pouzdati u njega). Ne sećam se više jesam li morao da menjam ekstenzije ili tako nešto. Isto tako, ne znam koliko je ovo moguće sa aktuelnim verzijama i između kojih se sve klijenata mogu razmenjivati nekompletni fajlovi.

Nazad
Vrh Dno