Šta je novo?

Kako sa Magic Mail Monitorom pristupiti EUnetu

slavek

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2004
Poena
601
Od skoro je EUnet dozvolio mogućnost da se pošta koja se prima na EUnetov nalog može skinuti i ako niste priključeni na Internet preko EUnetovih pristupnih linija.
To mi lepo radi u raznim e-Mail klijentima (podesim POP3 port broj 995),
ali mi treba to i preko Magic Mail Monitora tj. da mogu i da zavirim u sanduče,
a ne samo da ga ispraznim.

Nisam uspeo ni sa najnovijom verzijom Magic Mail Monitora (magic-294-b13) to da nateram da radi. Samo stoji u statusu "connecting to host...".

Ima li neko ideju?

P.S. Znam da bi Mail Washer to mogao, ali Magic Mail Monitor je mali, free i ne instalira se, pa gde god da sam mogu da ga poteram...

Moraš da se uloguješ u control panel i tamo da čekiraš opciju dozvoljavanja kupljenja pošte sa drugih provajdera. Isto tako, treba da se zna da moraš da imaš dial-up vremena da bi to mogao da radiš, jer ti svaki MB skida 6 minuta vremena sa naloga.

Pozdrav.

I dalje se ne snalazim

Moraš da se uloguješ u control panel i tamo da čekiraš opciju dozvoljavanja kupljenja pošte sa drugih provajdera. Isto tako, treba da se zna da moraš da imaš dial-up vremena da bi to mogao da radiš, jer ti svaki MB skida 6 minuta vremena sa naloga.

Pozdrav.

Definitivni imam vremena na nalogu kod ISP-a, ali ne mogu da nađem "opciju dozvoljavanja kupljenja pošte sa drugih provajdera" u Control Panelu...

Pozdrav

Podešavanja (Dial-up servisa) -> Pristup POP3 i štikliraš prozorčić...

ma idi na webmail.eunet.yu, i on je poceo da radi sa drugih mreza ( meni extra radi sa SBB netom)!

403 forbidden
ip adresi 195.252.xx.x nije dozvoljen pristup EUnet webmail-u

sa beotela

takodje sa 212.200.xxx.xxx

blago vama na SBB -u

Za sada ne postoji opcija provjeravanja pošte putem MagicMail Monitor-a. Problem je u SSL konekciji koja je potrebna za provjeru i kupljenje pošte, a koju MMM ne podržava. Jedina opcija koja ti ostaje je da koristiš webmail.

Dok god se ne štiklira gore pomenuti prozorčić i u mail client-u ne uključi korišćenje SSL-a za POP3 pristup, neće ništa da radi.

Ja inače mogu da pokupim poštu preko beotela, tako da mora da može. Provjerite podešavanja koja sam vam gore naveo.

Nazad
Vrh Dno