silverglider je napisao(la):Sto je najgore, jos pokusava da ubedi narod da su to, u stvari, majice ...
:butt:
Pa zna Bane za AMSetjazza je napisao(la):Pa brate ja dodo ventilator za hladjenje leti direktno na kuciste za diskova, a Bane dve maje. Inace resenje je da nadjes AMSET.exe utility sa kim mozes da ga utisas skroz na ustrb brzine naravno. Pa www.maxtor.com pa trazi AMSET.exe :shock: bez majice samo
Brate, ne gajim ja simentalkeAlexandar je napisao(la):Jel to stavis HDD izmedju dve Maje, ako je moguce u onaj razdeljak izmedju grudi ili si mislio na nesto drugo? :d![]()
![]()
Bane® je napisao(la):...
A silveru, ako su tvoje gaće tolike, OK, ali moje nisu![]()
silverglider je napisao(la):jos pokusava da ubedi narod da su to, u stvari, majice ...
...cim se setim tih gaca, odmah me spopadne konspiracija u stomakuzormanic je napisao(la):Ma jesu .
A ono sa gaćama bi bilo super. Yamislite one vojničke - debele sa pamučnim frotirom iznutra, one što kuvaju jaja na -20 stepeni.
To mu dođe nešto kao miltary comp. concept, a?
A u pozadini ide reklama :
Model KONSPIRACIJA 2003 .
za rad u neprijateljskoj pozadini, ili odpozadi....![]()
![]()
![]()
![]()
jazza je napisao(la):Pa brate ja dodo ventilator za hladjenje leti direktno na kuciste za diskova, a Bane dve maje. Inace resenje je da nadjes AMSET.exe utility sa kim mozes da ga utisas skroz na ustrb brzine naravno. Pa www.maxtor.com pa trazi AMSET.exe :shock: bez majice samo
Pa posle prebacivanja diska u Quiet mod (AMSet), jedino sto para usi je bas to zujanje (ako se prethodno utisaju svi ventilatori) :cuss:jaksa je napisao(la):nema nikakve rezonancije izmedju harda i kucista, nije to problem, isto je i kada ga drzim u ruci i kada je u kucistu.
buka je ona od motora hd-a, to je to zujanje koje je sada nadvladalo.
ranije dok je amd-a hladio fridge rock, nije se primecivalo to zujanje.
bilo bi lepo staviti gumu sa bokova ali nema mesta, tesna je fioka - chieftec, kao banetova, zato sam je oblepio sundjerom.
:wave;
Crni je napisao(la):...
Bilo je svojevremeno diskusija na tu temu kad su se pojavili Quantum LM i AS pistavci, pa su ljudi stavljali neke gumene podloske izmedju harda i lima da smanje rezonanciju (koliko god stegao srafove uvek je ima i usled vibracija uvek negde neki lim malo zveci i bruji), ali im se onda hard vise grejao, jer taj lim predstavlja neku vrstu pasivnog hladnjaka, a kad stavis gumice, onda on ne nalaze na hard, pa tesko da moze da odvodi toplotu
...
Crni je napisao(la):..., ali rotacija ploca je konstantna i tu ne moze nista da se uradi.
...Druga varijanta je bila podmazivanje motora, tj. osovine ctp;
![]()
To je bio i moj komentar, ali lik (kao sto rekoh ne secam se tacno ko je bio toliko hrabar, lud, genijalan, mastovit ili sta vec) je tvrdio da je uspeo.podmazivanje osovine, hm....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari