Šta je novo?

Kako razdvojiti Zvukove u dve aplikacije na dva izlazna uredjaja

Lord Markus

Slavan
Učlanjen(a)
14.08.2008
Poena
319
Pozdrav

imam jedan problem, kada igram WoT a zena gleda film, ja moram da igram bez zvuka jer ne mogu nikako da razdvojim zvuk od WOT-a na zvucnike ili sluske, jer je preko HDMI-a povezan TV i on je tada default device.

TS3 naprimer ima svoje podesavanje za to koji ce biti izlazni uredjaj, dok u samom klijentu WOT-a nemam tu opciju i on se automatski prebaci na default device.

Moze li se nekako to razvojiti ili postoji li neki softver koji to moze uraditi da biram koji cu izlazni uredjaj koristiti za svaki program.

koristim integrisanu zvucnu

Prilozi

• sshot-1dddd.jpg
    sshot-1dddd.jpg
    766.9 KB · Pregleda: 55
Poslednja izmena:
Jednostavno resenje je da promenis default na jedan output i pustis igru i potom promenis default na drugi output. Dosta igara ne detektuje promenu i nastavi da streamuje na onaj prvi na kome su poceli. Isto mozes da probas i za VLC.
Osim toga, postoje programi za to. npr
http://www.chevolume.com/

ovo je samo jedan od onih koje sam pronasao preko google.

edit: jos jedna polu jednostavna varijanta je da za jedan uredjaj mutiras sve osim onoga sto zelis da slusas.
device sekcija ima padajuci meni i to je master za taj output, dok su slideri na desnoj strani pojedinacni programi. selektuj tv i mutiraj igru, a na usb kartici mutiraj vlc

Poslednja izmena:
Pozz
Setujes integrusu kao default , a u VLC-u izaberes HDMI kao izlaz i uzivas VLC.jpg.
Ja inace imam tri aktivna izlaza i sva tri rade istovremeno bez problema

Nazad
Vrh Dno