Šta je novo?

kako proveriti motorolu????

TeCHNiCS

Slavan
Učlanjen(a)
23.10.2006
Poena
304
konkretno me zanima kako da vidim koliko sam poslao poruka od kad sam je kupio i kolko sam ukupno pricao

Za koliko si pricao imas u calls,a za ovo koliko si poruka poslao ja na svojoj e1000 nemam pa mislim da to nemaju motorole.I mene to nervira.

mislio sam na life timer da se vidi... posto sam menjao sw na v3x pa mi se restartovalo pa reko dal ima..

Izgleda da je kod motorole life timer upravo to koliko si pricao.A ako ti se to restartovalo onda nista.Nisam cuo da postoje neke sifre kao kod nokie koje treba da ukucas pa ti on onda izbaci informacije.

Kod motorole lifetimer se vidi u meniju, tako da, koliko je meni poznato, ne postoji šifra. Što se poruka tiče, ne postoji brojač istih.

Upravo to.Vidi se u podmeniju calls.Tako je bar kod mene.E a to za poruke me posebno nervira jer ne mogu da znam koliko sam poruka poslao sa mobi juniora.Sve mi se cini da je poruka skuplja od tog famoznog 1 din.Nego SE T610 je imao sve te gluposti.Ma zato sledeci put uzmi nokiu i kraj price.Tako cu i ja.Ebi ga probao sam i motorolu cisto da malo promenim.

meni se svidja motorola... imao sam problem sa softverom ali sam ga promenio tako da sad shljaka extra... kamera od 2mpix je super, pojacao sam jacinu zvuka tako da se sad bash fino chuje... jedino zvuk na slusalicama je preslab kad se slusa mp3

Nije da se meni ne svidja samo sam shvatio da nokia symbian pruza mnogo vise zezanja.Ima dusu nekako.Kada vidim da moja braca citaju word dokumenta i da igraju extra igre i ubacuju kojekakve zezalice...ufff

Vrh Dno